Mitralieră Rădulescu: Homosexualitatea este o problemă medicală

Share

După eşecul referendumului PSD pentru aşa-zisa familie tradiţională, senatorul PSD Cătălin Mitralieră Rădulescu s-a dezlănţuit împotriva homosexualilor în cea mai peremistă manieră cu putinţă.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, după eşecul referendumului pentru familie, că nu a acceptat niciodată căsătoria dintre doi bărbaţi şi două femei şi consideră că orientarea lor este o “aberaţie sexuală”.

Mitralieră Rădulescu este consacrat prin declaraţiile sale extremiste. Spre eemplu, pe 11 august, la o zi după reprimarea protestului civic de la Piaţa Victoriei, a ameninţat: “Nu ne provocaţi că venim 1 milion şi vă călcăm în picioare”.

Mitralieră Rădulescu: Mi-e ruşine, pur şi simplu!

„Niciodată nu am acceptat căsătoria dintre doi bărbaţi şi două femei sau a schimba legislaţia noastră că văd că pe românii noştri nu i-a interesat să vină la vot ca să hotărască că familia este formată dintre un bărbat şi o femeie.

În momentul în care se va decide altfel, eu nu vreau să fiu părtaş la o astfel de modificare a tradiţiei române şi a poporului român. Mi-e ruşine, pur şi simplu, de faptul că nu au înţeles că votul asta era de fapt pentru soliditatea neamului nostru”, a declarat Rădulescu pentru Mediafax.

Share