Elena Udrea ar putea să facă 12 ani de închisoare, în dosarul alegerilor din 2009

Share

Elena Udrea a fugit din ţară, s-a infectat cu Covid 19, a beneficiat şi de pe urma unei alarme false cu bombă, la Curtea de Apel, dar tot nu scapă de mâna lungă a Justiţiei.

Procurorul DNA a cerut, la Curtea de Apel București (CAB), o pedeapsă de 12 ani de închisoare plus spor pentru Elena Udrea în dosarul penal privind finanțarea campaniei electorale din 2009, în care fosta ministră PDL este acuzată de spălare de bani și instigare la luare de mită.

În cazul Ioanei Băsescu, fiica fostului președinte, reprezentantul parchetului anticorupție a cerut o pedeapsă orientată spre maximul prevăzut de lege în cazul delapidare, ceea ce înseamnă 15 ani.

În același dosar, pentru Dan Andronic, procurorul DNA a cerut o pedeapsă cu închisoarea cu executare. Verdictul nu va fi dat azi, ci la o dată ulterioară, după cum a anunțat judecătorul de la CAB.

Infectată cu COVID 19 pe 7 ianuarie, Elena Udrea a ieșit din carantină și a participat azi la ultimul termen din procesul de corupție legat de finanțarea campaniei electorale din 2009.

Share