Elan crede ca Ghiță stie că Realitatea e făcuta pe genunchi

Share

Cu tot respectul pentru managementul domnului Ghiță, la Realitatea cred că, din păcate, cifrele financiare arată nevoia de a mă implica. Mă înțeleg excepțional cu domnul Ghiță.

ZiarulPrahova

N-am avut nici o problemă cu el, cred că înțelege perfect că el este manager și eu sunt proprietar și știe mai bine decât mine că acel proiect pe care-l are făcut pe genunchi este un contract ce poate fi rupt în 3 secunde. Cred că relația noatră nu se bazează pe contract, ci pe încredere reciprocă, pe stimă.

Din punctul meu de vedere, intenționez să-i fac o ofertă puțin mai interesantă de a se implica în această afacere decât ce face momentan”

, declară Elan Schwartzenberg. Acesta menționează că l-a rugat pe Sebastian Ghiță, la imperativ, ca în noua schemă de funcționare a televiziunii, să nu existe excese pe post.

Consider că la momentul preluării, Realitatea era o televiziune care dacă ploua în China cu gheață, vinovat ar fi fost Băsescu. Îmi doresc ca acest post să fie de genul CNN și am avut două rugăminți precise: vreau să fim o televiziune echidistantă, echilibrată, normală.

Nu vreau să văd oameni lingușiți sau oameni tăvăliți la infinit. Am rugat să trecem ușor-ușor în programul în care moderatorii nu mai au foarte multe păreri personale, fără legătură cu realitatea. Și cred că s-au făcut niște progrese”… tot pe Capital

Share