Diana Şoşoacă, nou delir: Luaţi labele de pe ţuică şi porci!

Share

Ultimul delir marca Diana Şoşoacă are legătură, caraghios, cu intenţia Guvernului de a ridica restricţiile la vânzările de porci, de Crăciun.

Şoşoacă urlă exact pe invers, exact atunci când pesedeu (“Am găsit maşină de făcut bani la pesedeu”) face inversul şi face o eroare.

Diana Şoşoacă, nou delir: Luaţi labele de pe ţuică şi porci!

De regulă, aceste aiureli anacronice sunt debitate în live-uri, de o Şoşoacă urlând, cu faţa dilatată de furie teatrală. Să vedem ce spune acum. Ce îi spune acum lui Ciolacu:

Evaziunea fiscală o fac multinaționalele pe care le aperi tu, băncile străine, nenorociții voștri de parlamentari și oameni politic care conduc, inclusiv AUR.

Toți fură! De unde au ăștia bani să umble? Îți dau ultimatum, Ciolacule! Luați labele de pe porci, de pe păsările oamenilor. ANSVSA, îți spun un lucru.

Dacă intrați în curtea oamenilor să le numărați efectivele de păsări. Există un bătrân căruia i-ați dat amendă 6.000 de lei că a vândut un porc.

Citeşte şi: 

Vă rupem picioarele pe proprietatea noastră! Nimeni nu intră pe proprietatea noastră, luați labele de pe țuica și pălinca și horinca oamenilor.

Punem parul pe voi dacă intrați în curtea noastră. Vă rupem picioarele efectiv. Suntem în legitimă apărare. Ați atacat esența românilor!

Români, ieșiți în stradă! Prima victorie a fost obținută! NU avem nevoie numai de Crăciun. Inspectorii ANSVSA sunt o șleahtă de împuțiți.

Nenorociți de inspectori care fură până nu mai pot. Nu vă e rușine, mă? Acolo e evaziunea fiscală? La țuica, pălinca și horinca oamenilor? Fir-ar mama voastră a dracului de nenorociți. Punem parul pe voi!

Citeşte şi: 

Trebuie spus că, până acum câteva zile, existau nişte retricţii la vinderea de suine din gospodăriile ţărăneşti, din motive de pestă porcină.

De Crăciun însă PSD a ridicat aceste restricţii, permiţând astfel de vânzări, în urma unui aviz de la medicul veterinar din sat.

Îi dai şpagă veterinarului şi s-a rezolvat problema. Asta a făcut PSD. Va fi un nou puseu de pestă porcină, într-o ţară care oricum e 90% infectată şi de asta suntem pe importuri masive de carne de porc din Brazilia etc.

Iar în aceste condiţii vine Diana Şoşoacă şi bate câmpii… ca şi cum PSD ar fi făcut inversul… exact când a deschis porţile larg… jalnic şi tembel… se potriveşte perfect cu poza asociată articolului.

Share