E pe faţă. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, contra certificatului verde

Share

E deja pe faţă, ce mai, dacă liderul unui partid, PSD, se pronunţă în acest fel. Şi, având în vedere mărimea partidului, e atac la sănătatea românilor şi subminarea economiei.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu este de acord cu introducerea certificatului verde COVID-19, la locul de muncă.

Ciolacu este de părere că ar fi un pic cam tardive alte măsuri, în acest sens, pentru că la noi este aplicat certifcatul verde şi funcţionează, în baza unei ordonanţe de urgenţă.

“Nu sunt specialist în domeniu şi am făcut un apel clar la oamenii politici, inclusiv la mine, să nu ne dăm noi mai mult cu părerea într-un domeniu pe care nu îl stăpânim. (…)

Noi avem un certificat verde conform unei ordonanţe de urgenţă în vigoare. Eu nu sunt de acord cu certificatul verde la locul de muncă. (…)

A detaliat OCDE despre acest cerificat verde la locul de muncă, nu la locul de muncă (sic!), obligativitatea medicilor de a se vaccina?

Am înţeles că 90% dintre medici sunt vaccinaţi. Sunt un pic cam tardive aceste măsuri”, a declarat Ciolacu, la sediul central al PSD.

Clar, nu? Un partid negaţionist şi antivaccinist este la putere, în România. Să ne aşteptăm la ce este mai rău, pentru că acest partid, astfel, atacă sănătatea românilor.

PUBLICITATE

Referitor la rata de vaccinare mică a ţării noastre, liderul PSD a precizat că este uşor să schimbi miniştri şi să creezi majorităţi, dar este foarte greu să recâştigi credibilitatea românilor.

“E adevărat că avem o rată redusă a vaccinării. E uşor să schimbi miniştri, e uşor să creezi majorităţi, este foarte greu să recâştigi credibilitatea românilor”, a precizat el.

Share