Dragnea: Nu voi înceta să lupt cu hienele care rod nemilos din ţară!

Share

Liviu Dragnea demonstrează că nu a înţeles nimic din ce i s-a-ntâmplat în ultimii ani. Cel mai ciudat însă este că pare a vorbi în versuri.

Ian ascultă. Geo Dumitrescu:

Nu voi înceta să lupt cu hienele care rod nemilos din ţară
Şi cu trădătorii care pun România pe tava stăpânilor de afară!

Fostul preşedinte PSD, Liviu Dragnea, care şi-a făcut între timp partidul Alianţa pentru Patrie, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, la împlinirea unui an de când a fost eliberat din puşcărie.

“Astăzi se împlineşte 1 an de când dreptatea a luat locul minciunii. Am fost condamnat fiind considerat cel mai mare rău al României şi că fără mine românii o vor duce mai bine şi ţara va prospera. La un an de la eliberarea mea, constat cu tristeţe că nu este deloc aşa”, a declarat Liviu Dragnea.

Potrivit fostului şef PSD, majoritatea românilor trăiesc la limita supravieţuirii, iar ţara este în pragul falimentului:

“Îi anunţ pe toţi aceia care sperau că voi rămâne într-un con de umbră după doi ani şi jumătate petrecuţi în închisoare nevinovat, că nu vor avea parte de o asemenea bucurie.

Nu voi înceta să lupt cu hienele care rod nemilos din această ţară, dar mai ales cu toţi trădătorii de neam care pun România pe tavă stăpânilor de afară.

Iar românilor care mi-au trimis în toată această perioadă mesaje de încurajare, le mulţumesc şi îi asigur că nu îi voi lăsa pradă acestor şacali”, a afirmat Liviu Dragnea.

Share