home EVENIMENT Dragnea, elicopter, Ţebea. Legătura dintre aceste cuvinte? Brazilia!

Dragnea, elicopter, Ţebea. Legătura dintre aceste cuvinte? Brazilia!

Share

Liderul PSD Liviu Dragnea a fst la Ţebea. Dar nu oricum, ci cu elicopterul. De aici însă lucrurile se complică enorm, pentru că nu se ştie cine a plătit drumul. Conexiunea este cu afacerile din Brazilia ale politicianului.

Clubul Fortaleza. Liviu Dragnea a ajuns celebru în Brazilia

Dragnea a venit și a plecat de la Țebea cu un elicopter privat. Acesta aparţine firmei Cobrex Trans din Brașov. În blugi și tricou, însoțit de Laurențiu Nistor și Mircea Bobora, Dragnea a folosit Aerodromul Săulești.

Liderul social-democrat a avitat astfel traficul infernal. România e ţara în care autostrăzile sunt segmentate, se surpă, se repară. Dacă există. Aşa că mai bine iei elicopterul, e mai din scurt.

Liviu Dragnea, 5.000 de euro paranghelia cu elice

E drept, costă bani mulți. Sursele Glasului Hunedoarei spun că zborul cu elicopterul timp de o oră costă 1.500 de euro. Drumul până la București e parcurs în peste o oră și jumătate. Un calcul simplu arată că Dragnea a cheltuit aproape 5.000 de euro.

Interesant ar fi de văzut şi ce entitate a plătit aceşti bani. Persoana fizică Dragnea? PSD? Camera Deputaţilor? Se aude? Cine? Oare cine? Sau ce?

Avram Iancu se întoarce în mormânt: “luaţi-l pe Liviu Dragnea de lângă mine!”

Liviu Dragnea a ajuns pe Aerodromul Săulești încă de sâmbătă seara. Duminică a mers la Țebea, la mormântul Crăișorului Avram Iancu. În timpul vizitei politicianului, în zonă s-au produs mici cutremure inexplicabile.

Administrarea Cimitirelor şi Pompe Funebre Hunedoara şi Institutul Naţional al Patrimoniului au primit email-uri cu acelaşi conţinut:

Este prea mult. Azi m-am răsucit în mormânt. Luaţi-l pe Liviu Dragnea de lângă mine! Semnat . Avram Iancu.

Duminică după-masa, echipat în blugi și tricou – aşa se merge la Mormântul Crăişorului, Dragnea a decolat înspre București. La plecare, liderul PSD a fost condus de președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, și de președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora. Ambi PSD-işti.

Cobrex, conexiunea braziliană cu TelDrum

Iată ce spune RISE Project despre legătura Cobrex – Tel Drum – Brazilia – Dragnea:

Potrivit documentelor studiate de RISE, există o relație directă de afaceri între compania lui Gheorghiaș, Tel Drum SA și Cobrex. Tel Drum a făcut cel puțin o plată de 41.150 de lei către firma de transport aerian în 2010.

Cobrex îi aparține omului de afaceri Constantin Apăvăloaie, pilot devenit celebru anul trecut, după ce a reușit să salveze o turistă care căzuse într-o crevasă în munții Bucegi.

Legătura lui Liviu Dragnea cu Aysla Campos 

Acelaşi elicopter al firmei Cobrex apare pe contul de Instagram al soţiei unui membru al Clanului Campos din Brazilia. Campos Jr ştie despre ce este vorba. RISE Project din nou:

Campos Junior și soția sa au fost începând cu 2010 în mai multe rânduri în vizită în România, unde au avut parte de un tratament special, deplasându-se și cu elicopterul. Am identificat, de altfel, pe contul de Instagram al soției lui Campos Junior, Aysla Campos, o fotografie în care aceasta pozează lângă elicopterul cu indicativul YR-CBB ce aparține firmei Cobrex din Brașov.

Nevasta lui Campos, Aysla Karine Campos, i-a luat locul lui Costel Comana în firma ROBRA Construcao. Campos Jr. este interfaţa românilor în lumea braziliană a afacerilor.

Share