home ECONOMIE (P) Cum poți avea vânzări mai mari? Află care sunt cele mai practice soluții

(P) Cum poți avea vânzări mai mari? Află care sunt cele mai practice soluții

Share

Să ai grijă de o afacere nu este deloc ceva ușor. Business-urile pot avea momente mai bune, mai rele, ești într-o permanentă competiție cu a ta concurență și trebuie să știi cum să fii cu un pas înainte.

În prezent diferența este făcută de marketing-ul online, însă adoptarea unor strategii care să fie eficiente și să propulseze e un aspect dificil, ce trebuie realizat cu mult profesionalism și atenție.

Pentru a înțelege mai multe despre toate acestea vom discuta în continuare cu specialiștii în marketing digital, echipa E-Advertising.

De ce E-Advertising?

Cu o experiență de peste 6 ani în marketing online și SEO (Search Engine Optimization), E-Advertising a devenit un reper la nivel național datorită rezulatelor pe care le-a oferit celor peste 700 de clienți mulțumiți. Vastul portofoliu și menținerea la zi a tuturor cunoștințelor despre zona online îi recomandă ca fiind alegerea perfectă pentru a ne oferi aceste soluții.

Prezența nu mai e de ajuns, vizibilitatea e ceea ce contează

Primul sfat primit de la specialiștii E-Advertising a fost referitor la prezența unui business în mediul online.

Pentru a înțelege mai exact despre ce e vorba, Eugen Șotropa, CEO E-Advertising, ne-a mărturisit următoarea idee:

„Spațiul on-line a devenit în ultimii ani principala piață pentru o afacere. Acoperirea la nivel mondial a internetului și numărul tot mai mare de utilizatori a făcut acest mediu unul cu un potențial extrem de mare.

Cu toate acestea, tot mai multe business-uri au ales să facă această tranziție, de la magazinele fizice spre dezvoltarea unora virtuale. De ce nu au succes toate? Răspunsul este unul simplu. Simpla prezență în mediul-online nu mai e de ajuns, iar diferența este făcută de către cei care se fac văzuți.”

Cu alte cuvinte, vizibilitatea e ceea ce contează pentru succesul unui business în mediul virtual.

Cum poți crește vizibilitatea?

Ce sens are să ai un magazin online dacă nu foarte multă lume știe acest lucru, iar traficul este unul foarte redus? Creșterea vizibilității se bazează pe o serie de detalii. Care sunt acestea ne va povesti Diana Muraru, Manager Departament Vânzări E-Advertising, în cele ce urmează:

„Trebuie să fim atenţi la foarte multe detalii dacă ne dorim o vizibilitate ridicată în mediul online.

Totul pleacă de la dezvoltarea unui website și până la prezența în rețelele de socializare. Cel mai important este însă ca acea vizibilitate ridicată să fie convertită în clienți.

Pentru a se realiza acest lucru, serviciile și produsele ce sunt oferite trebuie să satisfacă nevoile pe care le au clienții și imaginea firmei să reprezinte încredere.”

Ce trebuie să prezinte un website?

Realizarea unui website de calitate poate avea un rol deosebit atunci când se doresc vânzări mai mari.

„Experiența vizitatorilor trebuie să fie una cât se poate de plăcută. Pentru a oferi acest lucru, un website trebuie să fie bine organizat, să ofere informații clare și relevante și nu în ultimul rând, trebuie să arate bine. Impactul vizual poate fi hotărâtor pentru vizitatori.

De asemenea, mai sunt câteva detalii importante atunci când vine vorba de experiența celor care navighează pe website, mai exact cea legată de viteză și răspuns la diferitele dispozitive.

În cazul în care viteza de încărcare a paginii este una foarte mică, vizitatorii își vor pierde din răbdare și se vor îndrepta spre site-urile concurenților. De altfel, ştim cu toţii deja că numărul de utilizatori de dispozitive precum smartphone și tabletă l-a depășit pe cel al utilizatorilor de laptop-uri și PC-uri. Din acest motiv site-ul trebuie să fie obligatoriu și mobile-responsive.” ne-a mărturisit Ciprian Ţolescu, Manager Departament Programare E-Advertising.

Google AdWords și SEO

Acestea sunt cu siguranță cele mai bune strategii pentru a crește un business. Ce presupun acestea, de ce sunt importante și care e diferența dintre ele ne va împărtăși Daniel Şuiu, Manager Departament SEO E-Advertising:

„Cel mai important aspect pentru un antreprenor este să cunoască foarte bine clienții și în special comportamentul acestora.

De exemplu, atunci când căutați un anumit produs sau serviciu în cele mai multe cazuri vă ajutați de motorul de căutare Google. E un comportament ce trebuie privit ca o adevărată oportunitate pentru afaceri să-și întâmpine potențialii clienți.

Pentru a ajunge în fața acestora există două modalități, Google AdWords și SEO. Ambele sunt deosebit de importante.

Dacă se dorește un efect rapid vizibil atunci AdWords este cea mai bună soluție, funcționând pe principiul pay-per-click, cu precizarea că acest efect e prezent atât timp cât campania respectivă este activă.

SEO, pe de altă parte, e o modalitate ce necesită ceva mai mult timp pentru a se vedea efectele, însă rezultatele sunt de lungă durată. SEO, fiind un proces de optimizare al site-ului pentru motoarele de căutare, e un proces complex, în care se analizează cuvintele-cheie, evoluția acestora și website-ul respectiv este adaptat în permanență la update-urile aduse de Google.”

Pentru cei care își doresc să afle mai multe despre ceea ce înseamnă SEO, experții de la E-Advertising au scris și o carte intitulată „Domină topul motoarelor de căutare”. Dacă ești în situația în care ai o afacere sau dorești să dezvolți una, E-Advertising te poate ajuta cu sfaturi și audit SEO gratuit. Mai multe detalii referitoare la aceste aspecte poți afla la:

E-Advertising
Str. Mărășești, nr. 18, etaj 1, Suceava
Orar: Luni – Vineri, între orele 08:00 – 17:00
Telefon: 0732 941 354
E-mail: office@e-advertising.co

Citeşte şi
Vicepreședintele ASF pentru sectorul Instrumente și Investiții Financiare - Gabriel Grădinescu, a declarat
Încetinirea creşterii economice şi a producţiei industriale este normală, în perioada actuală, consideră Leonardo Badea,
Sistemele hidraulice sunt utilizate într-o varietate de aplicații. Spre deosebire de motoarele electrice, acestea nu
Jurnalistul Moise Guran a publicat o lista cu opt bombe financiare care vor exploda in
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac în premieră la adresa Vioricai Dancila, sugerând
Cabinetul Dragnea al Vioricăi Dăncilă va renunţa la serviciile SPP..Premierul și miniștrii din cabinetul său
Cornel Nistorescu delirează, în articolul "Regim de unităţi secrete, ofiţeri acoperiţi şi agenţi de influență".
Elena Udrea se sincronizează (aparent surprinzător) cu Victor Ponta şi revine, susţinând că este monitorizată
Este un lucru ştiut că economia unui stat aflat la interesecţia intereselor geopolitice este infiltrată
În această secţiune a Armaghedonului Oligarhilor, este ridicată o chestiune spinoasă: cum faci epurarea ofiţerilor
Share