Dinamo se vinde! Unde credeţi? Tot la Teleorman, fratele meu!

Share

Patronul clubului Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă, şi-a plătit subit datoria pe care o avea la Nicolae Badea. Ciudată este modalitatea prin care banii au intrat în contul lui Badea. Iar această ciudăţenie scoate ochii oricui întreg la minte, cu creier, cu ubicuitatea prezenţei în chestiune a unui judeţ: Teleorman.

Dinamo Bucureşti este de vânzare, a anunţat Ionuţ Negoiţă

Soţia plătitorului pentru datoria Dinamo are coafor în… Rin Grand Hotel

Soţia lui George Drăghia, afaceristul fantastic de 29 de ani care a plătit banii şi despre care nu ştie nimic nimeni, are un salon de coafură în Rin Grand Hotel, a declarat acum, pe Realitatea TV, Adrian Thiess, implicat în una dintre tentativele de achiziţionare a echipei Dinamo de la Negoiţă.

“Rin” vine, desigur, de la Robert-Ionuţ-Negoiţă. George Drăghia a plătit, la 24 de ore după înfiinţarea firmei Lotus Perfect Products SRL, cele două milioane de euro datoraţi lui Nicolae Badea.

Fantastic este ce obiect de activitate are firma cu nume de floare exotică. Vânzarea de cămile şi struţi, producţia de navete spaţiale, vânzarea de mături, pompe funebre. Lipsesc de pe listă producţia de ascuţitori şi efectuarea de chiuretaje mecanice.

Minune, sechestru ridicat peste noapte, la oră de zi

Negoiţă a reuşit astfel să ridice sechestrul instituit pe cele 93% din acţiunile pe care le deţine la Dinamo 1948 SA, societatea ce administrează echipa de fotbal.

Toată povestea asta pute (pute, nu miroase) a intervenţie politică. Când spui Teleorman, te duce gândul la Dragnea. Pe acest om îl credem destul de dezaxat, având în vedere situaţia sa judiciară, încât să-şi dorească totul.

Implicat în fotbal

Are, prin interpuşi, două echipe care vor să promoveze în Liga II. Voinţa Saelele / Turnu Măgurele şi FCM Alexandria. La Alexandria, cea mai bună echipă se numea în anii 70 Rulmentul şi avea un atacant de poveste, pe Voicilă, care a fost selecţionat la Naţională din Divizia B.

Lui Dragnea puţin îi pasă de Florea Voicilă, care prin 2012 era preşedinte al Comisiei de Cultură, Sport, Religie şi Turism la Primăria Alexandria. Bănuiala noastră este însă că eistă posibilitatea ca, după ce Dinamo e spălată bine de Drăghia ăsta, clubul să devină vehicul politic pentru Dragnea.

Versiunea nebunească

O altă versiunea tembelă rău e… să-şi schimbe numele, pur şi simplu, în Voinţa Turnu Măgurele şi să activeze în Liga I.

De ce spunem asta? Păi, am văzut echipa jucând. Puştii sunt talentaţi. A fost recent un meci cu Petrolul, rivala la promovare a celor două teleormănene. O adiţie de sânge proaspăt la lotul şi posibilităţile lui Dinamo ar fi o achiziţie interesantă. Problema este că Petrolul e cinci clase peste echipa din Măgurele. Şi va promova în Liga II pe teren, are trupă.

Şi atunci, dacă nu se poate pe teren şi mai sunt şi nerăbdător, la ce m-am gândit eu, Dragnea? Mă duc direct în Liga I, că ăsta micu’, Negoiţă, are probleme. Nici o problemă, îi dau bani omului meu, George, plăteşte datoria, apoi fac ce vreau din Ionuţ.

Share