home MASS MEDIA Din prea multă grijă (Adelin Petrisor, bine sanatos)

Din prea multă grijă (Adelin Petrisor, bine sanatos)

Share

Un ziar din București îmi plânge de milă. Cică aș fi slăbit foarte mult în ultima vreme și verigheta mi-a rămas mare. Jurnalistul a luat o fotografie de pe faceebok-fotografie făcută de o studentă în timpul lansării de la Iași- și a adăugat trei vorbe.

FOTO: Nikonisti

Făcut în câteva minute, micro-articolul are peste 7000 de vizionări și a adunat comentarii interesante. O doamnă spune că am slabit fiindcă am virusul C. Știe sigur! Doar mă tratez la o doctoriță la care merge și o rudă de-a ei… Un alt comentator e convins că am fost iradiat în Irak.  E la fel de sigur și că am făcut Politehnica. Aș vrea să clarific un pic lucrurile.

Dragi colegi de la Cancan,

În 2006, din motive  strict estetice, m-am hotărât să dau jos 16 kg. Asta am și făcut. Am aceeași greutate de vreo 3 ani: 70 de kg. Tot de trei ani port verigheta pe degetul mijlociu. De ce? Pentru că nu am vrut să o modific.

Dragi comentatori,

Nu am fost iradiat, nu am făcut Politehnica, nici nu am slăbit din cauza interferonului și “doctorița” care m-a tratat se numește Adrian Streinu-Cercel. Am luat virusul C în Irak, în 2003.

În urma analizelor făcute la întoarcerea în țară, am depistat boala în fază incipientă ( de obicei se descoperă după cronicizare, la 5-10 ani de la infectare) și am făcut interferon timp de două luni. Așa am scăpat de virus.

Acestea fiind zise, va mulțumesc pentru grijă și vă cer scuze dacă v-am distrus o “știre”. :)

Share