Diana Şoşoacă a făcut o criză de nervi, la microfonul Parlamentului

Share

Gradul de enervare cronică pe care-l manifestă Diana Şoşoacă spune multe despre viteza cu care i se îneacă acesteia corăbiile.

Senatoarea Diana Şoşoacă a început din nou să urle, în plenul reunit al Parlamentului, la ședința de revocare a lui Renate Weber. Ea și-a continuat urletele chiar și după ce președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, i-a tăiat microfonul.
„S-au finalizat dezbaterile”, a spus Orban. Şoşoacă a început însă să zbiere:
„Nu s-au finalizat, că nu îmi spuneți dvs. în fața Constituției. Există o Constituție de care vă bateți joc,  așa cum vă bateți joc și de Avocatul Poporului. Finalizez după 3 minute, așa e la noi.
Fiți respectuos, domnule Orban. În timp ce în timpul stării de urgență umpleaţi Guvernul României cu pahare de whiskey și trabucuri, poporul român era amendat cu 20.000 de lei, pentru că-și permitea să-și cumpere o pâine.
CCR v-a anulat acele ordine, dvs. suntei cei care ați încălcat Constituția României. Avocatul Poporului a fost singura instituție din România care a ținut partea poporului român. Dvs. sunteţi cei care ați omorât oameni în spitale, i-ați legat de pat, le-ați dat tratamente inumane. Senatul SUA a menționat că pandemia este o minciună care ați condus-o dvs. (sic!), omorând oameni”, a urlat Şoşoacă.
Ludovic Orban i-a întrerupt microfonul, însă Şoşoacă a continuat să urle de la tribună, minute în șir, încercând să recite din Scrisoarea a III-a, de Mihai Eminescu (“Cum nu vii tu, Ţepeş, doamne?… etc.”, )în timp ce parlamentarii votau pentru revocarea Renatei Weber.
Câteva ore mai târziu, în finalul emisiunii 100%, de pe Realitatea PLUS, a lui Laurenţiu Botin, Diana Şoşoacă, invitată în studiou, a încheiat emisiunea, recitând ce nu a fost lăsată să recite la microfonul Parlamentului.
Share