home DIVERSE, POLITICA Dezvăluiri de Centenar despre originile mitocondriale ale românilor

Dezvăluiri de Centenar despre originile mitocondriale ale românilor

Share

Geneticiana Florina Raicu face dezvăluiri despre originile genetice mitocondriale ale Românilor. Raicu a constatat că, din punct de vedere genetic, “suntem un amestec interesant, cu adaos de elemente slave, preponderent în Muntenia și Moldova, asiatice în Dobrogea și central-europene în Transilvania”, spune Daniel Funeriu, fostul ministru al Învăţământului.

Dr. Raicu a studiat ADN-ul mitocondrial din 714 indivizi din regiunile istorice ale României: Dobrogea, Muntenia, Oltenia, Banat, Crişana, Transilvania, Moldova, Bucovina şi Maramureş.

Dezvăluiri despre originile neamului românesc

Ca toate neamurile, conform acestor dezvăluiri, neamul nostru românesc este cultural, şi nu biologic. Suntem la fel de europeni ca nemţii, francezii sau norvegienii. Facem parte dintr-o cultură care se întemeiază pe câteva concepte simple, dar care au adus umanităţii cel mai rapid progres din istoria sa, spune Funeriu, care este un reputat chimist.

Ne te iluziona că eşti mai român dacă stră-stră-străbunicele tale s-au iubit numai cu români. Nu eşti mai român dacă eşti mai alb ca varul şi nici dacă te uiţi urât la alţii care nu sunt ca tine.

Dezvăluiri. “Să ne cinstim naţia!”

“Dragii mei, preţuiţi diferenţele noastre. Nu le negaţi şi nu le batjocoriţi. Patriotismul nostru trebuie să fie civic şi etic, să ne cinstim naţia într-un mod luminat şi să-i dăm şansa să fie mai bună şi mai prezentă în circuitul universal al valorilor.

Pentru că putem, dragii mei, putem face ca excelenţa să devină firescul vieţii noastre şi astfel, tot aş cum pietricelele fac o stâncă, noi să construim o naţiune.”

, spune foarte frumos fostul ministru al Învăţământului, Daniel Funeriu.

Share