home DIVERSE, POLITICA Dezvăluiri de Centenar despre originile mitocondriale ale românilor

Dezvăluiri de Centenar despre originile mitocondriale ale românilor

Share

Geneticiana Florina Raicu face dezvăluiri despre originile genetice mitocondriale ale Românilor. Raicu a constatat că, din punct de vedere genetic, “suntem un amestec interesant, cu adaos de elemente slave, preponderent în Muntenia și Moldova, asiatice în Dobrogea și central-europene în Transilvania”, spune Daniel Funeriu, fostul ministru al Învăţământului.

Dr. Raicu a studiat ADN-ul mitocondrial din 714 indivizi din regiunile istorice ale României: Dobrogea, Muntenia, Oltenia, Banat, Crişana, Transilvania, Moldova, Bucovina şi Maramureş.

Dezvăluiri despre originile neamului românesc

Ca toate neamurile, conform acestor dezvăluiri, neamul nostru românesc este cultural, şi nu biologic. Suntem la fel de europeni ca nemţii, francezii sau norvegienii. Facem parte dintr-o cultură care se întemeiază pe câteva concepte simple, dar care au adus umanităţii cel mai rapid progres din istoria sa, spune Funeriu, care este un reputat chimist.

Ne te iluziona că eşti mai român dacă stră-stră-străbunicele tale s-au iubit numai cu români. Nu eşti mai român dacă eşti mai alb ca varul şi nici dacă te uiţi urât la alţii care nu sunt ca tine.

Dezvăluiri. “Să ne cinstim naţia!”

“Dragii mei, preţuiţi diferenţele noastre. Nu le negaţi şi nu le batjocoriţi. Patriotismul nostru trebuie să fie civic şi etic, să ne cinstim naţia într-un mod luminat şi să-i dăm şansa să fie mai bună şi mai prezentă în circuitul universal al valorilor.

Pentru că putem, dragii mei, putem face ca excelenţa să devină firescul vieţii noastre şi astfel, tot aş cum pietricelele fac o stâncă, noi să construim o naţiune.”

, spune foarte frumos fostul ministru al Învăţământului, Daniel Funeriu.

Citeşte şi
„Rovana Plumb is a corrupt disgrace”. Revoltă a românilor pe pagina de Facebook a Comisiei
Un primar PSD a jignit românii, făcându-i pe toţi (cei rămaşi în ţară) beţivi şi
Deputatul Miron Ignat a declarat pentru presa rusă că românii se spală în troacă. Această
De la 1 ianuarie 2018, salariaţii români ar urma să depună anual declaraţii de avere.
Platforma Unionistă Acțiunea 2012 solicită Guvernului României să întreprindă o serie de măsuri urgente pentru
Nu voi da acum vreun verdict, dar ţin să menţionez că situaţia este şi cu
Ministerul Transporturilor, Ioan Rus, a jignit îngrozitor românii din diaspora, spunând că, de banii pe
~sechestru pe gunoiul Cosa Nostra~Steaua sub teroarea Becali~frauda, sport national in Grecia~personajele din sceneta franceza
Moscova a reuşit să-i convingă pe americani că nu armatele ruse la Nistru sunt problema
~alegeri in PDL~Eurovision. O poveste veche~Elena Turcu se intoarce in magistratura~romanii prigoniti in Banatul Sarbesc
Share