home CORUPTIE, POLITICA Dezvăluiri năucitoare despre violenţele din 10 august, de la Piaţa Victoriei

Dezvăluiri năucitoare despre violenţele din 10 august, de la Piaţa Victoriei

Share

Dezvăluiri năucitoare au apărut în această dimineaţă despre violenţele din 10 august, de la Piaţa Victoriei, din centrul Bucureştiului. Gabriela Firea atacă gruparea luiLiviu Dragnea pe tema 10 august

Conform acestora, o parte dintre autorităţile decizionale care nu făceau parte din cercul conspiratorilor a fost izolată într-o cădire a Jandarmeriei, ce are curte comună cu Guvernul, explică jurnalistul Emilian Isăilă, pe Ziare.com.. A fost în Piaţa Victoriei fără să fie de facto în ea.

Ştim această clădire. În aceeaşi curte se află Corpul de control al Guvernuli şi nu numai. Clădirea are intrare dinspre Bd. Iancu de Hunedoara. Respnsabili ce stăteau aici erau dezinformaţi sau prost informaţi, poate cu bună-ştiinţă.

Dezvăluiri năucitoare. Nu au ştiut exact ce se întâmplă. Primeau informaţii prin mesageri

Isăilă a discutat cu unul dintre cei ca şi sechestraţi în clădirea Jandarmeriei. Telefonia mobilă era singura sursă veridică de informaţie, iar aceasta, între orele 20.00 şi 22.30, s-a blocat. Probabil din cauza utilizării excesive de către manifestanţii reprimaţi în Piaţă.

Televiziunea rpin cablu disponibilă în încăpere funcţiona şi aceasta cu blocaje mari. Din când în când, din Piaţa Victoriei venea “mesagerul” Laurenţiu Cazan. De asemenea, mai apărea şi Paraschiv, supranumit acum “Fantoma Albă”.

Dezvăluiri năucitoare. Şi-au fabricat un alibi pentru represiune

În încăpere Jandarmeriei erau, printre alţii, prefectul Speranţa Cliseru şi viceprimarul Aurelian Bădulescu. Totul pare a fi fost un scenariu, în care unii au bătut cu bună-ştiinţă şi cinism manifestanţii paşnici în Piaţă, iar alţii au fost presaţi să dea ausvaisurile necesare.

Pentru a exista o acoperire legală a celor întâmplate. Dar Jandarmeria nici nu avea nevoie de semnătura Speranţei Cliseru dacă era atacată de protestatari violenţi. Ea putea să reacţioneze fără probleme, neaşteptând nici o semnătură de confirmare.

Dezvăluiri năucitoare. Ultraşii din galerii au fost lăsaţi să vină

S-a ştiu că vin cei de la Ploieşti şi au fost lăsaţi să vină. Apoi, s-a ştiut cu exactitate că vin ultraşii de la Dinamo Bucureşti, care se grupează în Şoseaua Ştefan cel Mare. Şi aceştia au fost lăsaţi să vină.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu ar fi cerut să meargă, să-i întâmpine pe ultraşii Dinamo, ca să-i oprească. A fost refuzat. Provocatorii trebuiau să vină în Piaţă, să “atace” jandarmii, pentru ca aceştia să aibă acoperirea pentru a reprimamarea manifestaţie paşnică.

Citeşte şi
Violeta Rosu, care pe 11 mai s-a aflat printre protestatarii anti-PSD din Galaţi, a primit
Masina deputatului PSD Nicolae Bacalbaşa a fost blocata de o multime de protestatari galateni furiosi
Andrei Caramitru (USR) avertizează că Liviu Dragnea „abia aşteaptă să iasă cu violenţe şi haos”
Aşa ceva nu trebuie rata! Un copil de 12 ani i-a făcut praf pe jandarmi.
Ambasada Rusiei la București le spune românilor să fie atenți la informațiile despre acțiunile soldaților
Deputatul PSD Liviu Plesoianu a depus la Senat un proiect, prin care o asociaţie va
Fostul Jurnalist Ion Cristoiu vorbeşte, într-unul dintre comentariile sale, despre televiziunea SRI, Realitatea TV, "cea
Directorul general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Laurenţiu Cazan, s-a prezentat, miercuri,
Şefii Jandarmeriei, Cucoş, Cazan, Sindile şi secretarul de stat din MAI Chirică au fost puşi
Jurnalistul indepedent şi realizatorul de televiziune Marilena Rotaru scrie pe Facebook un autodenunţ. Într-o postare
Share