home CORUPTIE, POLITICA Darius Vâlcov susţine că Occidentul doreşte subdezvoltarea României

Darius Vâlcov susţine că Occidentul doreşte subdezvoltarea României

Share

Consilierul ministerial Darius Vâlcov, denumit și “premierul din umbră”, a ieșit la atac pe toate temele grele ale propagandei PSD, într-un interviu, la o televiziune de casă a PSD.

Afirmaţii incredibile debitate de Darius Vâlcov

Afirmații incredibile făcute duminică seara, la Antena 3, de Darius Vâlcov, din seria conspirațiilor cu “asasinii plătiți” invocați de șeful de partid Liviu Dragnea:

Vâlcov a susţinut că România nu are autostrăzi din cauza altor ţări, însă nu le-a numit pe acestea, ci doar a spus că există un interes ca Transporturile să nu treacă prin această parte a Europei!

“Interesul să nu cred că aceia care îşi doresc ca acest guvern să eşueze şi care şi-au dorit ca de fiecare dată România să eşueze. Sunt foarte multe ţări care nu s-ar bucura ca România să fie plină de autostrăzi astăzi. Cred că partea din est a Europei are un interes comun, partea din vest are un interes opus”, a spus Vâlcov.

Darius Vâlcov: Protestatarii Rezist ar fi “un fir de praf”

Darius Vâlcov a afirmat că protestatarii #rezist reprezintă „un fir de praf”. „Un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm”, a spus Vâlcov.

Întrebat dacă nu vom fi catalogaţi drept extremişti dacă vocea României se va auzi ca a Ungariei sau a Poloniei, Darius Vâlcov a replicat:

De cine suntem numiţi extremişti? De #Rezist, Antifa de România? Haideţi să-i ocolim, să-i sărim, să trecem pe lângă ei, pentru că sunt un fir de praf, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm.

Darius Vâlcov: România, o firmă a miliardarului Soros

Pentru Vâlcov, România e firmă miliardarului american George Soros, pe care o controlează prin omul său, Dacian Cioloș.

Ati văzut cu Facebook… ce interese ar avea Facebook să îl acuze pe Soros că a vrut să scadă valoarea acțiunilor? Soros joacă pe acțiuni, el vede România ca pe o firmă. Cioloș e omul lui Soros, sunt sigur. Să mă dea în judecată.

, a spus Valcov.

Darius Vâlcov: Corina Creţu, minciună prim omisiune

Darius Vâlcov o acuză pe Corina Crețu, comisarul european al PSD care a acuzat în mod repetat guvernele PSD de incompetență, de “minciună prin omisiune”.

„O îmbinare este cel mai potrivită și există regulamentul 1303, din 2013, al Comisiei Europene care chiar încurajează să se facă parteneriat public privat, iar partea publică, care intră în parteneriat, să fie din fonduri europene. Chiar se încurajează acest lucru. Ele nu se exclud. (…) Corina Crețu minte prin omisiune”, a afirmat Darius Vâlcov.

Darius Vâlcov: Sunt prieten apropiat cu Liviu Dragnea

Darius Valcov susține că a ajuns în ipostaza de consilier al premierului, dar și să fie un prieten apropiat al lui Liviu Dragnea, ca urmare a unei solicitări din 2016.

“Totul a pornit de la o solicitare în 2016, iar apoi totul a devenit o prietenie. Când rezonezi cu oamenii cu care lucrezi și dorești să schimbi viață oamenilor”…, a spus Darius Valcov la Antena 3. Vâlcov sustine ca se consulta cu Liviu Dragnea “de cateva ori pe saptamana”, pe teme sociale si economice.

Darius Vâlcov: Dau sfaturi doar în zona economico-socială

Numit eminența cenușie, dar și omul care conduce Guvernul din umbră, Darius Vâlcov se apără că dă sfaturi doar în zona economico-socială.

„Sunt extrem de onorante, parțial adevărate, Guvernul este condus de doamna premier și eu sunt consilierul său. Sunt unul dintre cei care au ajutat la realizarea programului de guvernare. Sfaturile mele sunt în zona exclusiv economico-socială. Nu eu conduc Guvernul”.

„Sfarturile le acceptă pe toate, dacă le pune în aplicare. O parte nu. Nu vreau să vă dau exemplu de sfat care nu s-a aplicat. De care s-a aplicat? Contul juniorului. Am contribuit la el”, a mai spus Vâlcov.

Citeşte şi
Tehnica Ministerului Transporturilor de a anunţa că fae ceea ce ulterior nu face continuă până
Dat fiind faptul că suntem din ce în ce mai ocupați iar timpul nu ne
Există o nominalizare făcută de Ponta pentru Transporturi, trimisă de Ponta la Cotroceni: Mihai Fifor,
Autostrăzile sunt sistemul snagvin al economiei unui stat. Dacă Transporturile nu funcţionează eficient, economia are
Băsescu: "Ministrul interimar al Transporturilor termină mandatul pe 25 august. Voi lua decizia definitivă privind
Avem acum orice posibilitate de a vedea la putere un Executiv corupt, un caz exemplar
~Boagiu: taxa de autostrada, doar cand aceasta va exista~Petronela, consilier penal ce examina soferii profesionisti~cat
Revista Mișcarea este disponibilă la chioșcuri de difuzare a presei și în rețelele de benzinării
~Spre faliment: Ternoelectrica si CNH~Regele ciobanilor~USL ar castiga alegerile degeaba~francul, calaul elvetian~temeri privind viitorul economiei
~focoase de racheta furluate~declinul lactatelor~leul e mai prospat decat forintul~ce risca ATE, Volksbank si Banpost~Egiptul,
Share