Deliorga (CCR), Epure (CAB Constanţa), petrecere în localul inculpatului lor

Share

E acolo şi Cristian Deliorga, unul dintre judecătorii de la CCR recordaţi la cercurile de interese PSD din Curtea Constituţională.

Fostul președinte al Curții de Apel Constanța, judecătorul Marius Cristian Epure, a organizat în anul 2020 petrecerea de bilanț a instituției, la un restaurant deținut de un inculpat achitat anterior chiar de el, într-un dosar de evaziune fiscală cu țigări, a aflat PressHub.

La petrecere a participat și judecătorul CCR Cristian Deliorga, colegul de complet al lui Epure. Patronul restaurantului e Stelian Grosu, trimis în judecată de Parchetul General și achitat de Epure și Deliorga, în februarie 2019.

Restaurantul Diplomatic din Mamaia este administrat de firma Diplomatic Management, societate care, potrivit portalului confidas.ro, are ca acționari pe soții Claudia și Stelian Grosu, fiecare cu câte 50 de procente.

Pe 8 februarie 2019, Cristian Deliorga și Marius Cristian Epure respingeau apelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța și achitau un lot de 11 inculpați, acuzați de evaziune fiscală.

Printre ei, și patronul restaurantului, Stelian Grosu. În faza de fond, a fost stabilită aceeași soluție.

Share