AUDIO-STENOGRAMA Daţi în fapt: Manţocării á la Realitatea TV

Share

~înregistrarea dinamită a unei discuţii a staff-ului Realitatea Media (Sorin Freciu, Dragoş Nedelcu şi Sorin Enache) cu directorul general CNI Coresi, Laura Albani~

Mai multe ziare românești au primit pe mail din partea unei adrese de yahoo cu ID-ul Realitatea Media o stenogramă a unei discuții dintre câțiva reprezentanți Realitatea TV și directorul companiei care este proprietarul spațiului în care funcționează televziunea, CNI Coresi, Laura Albani, anunta B1.ro.

foto: PDL Bucuresti

Stenograma este însoțită de câteva fișiere audio ce ar trebui să dovedească faptul că directorului Realitatea Media, Sorin Enache, i-ar fi fost falsificată semnătura.

Sorin Enache a confirmat veridicitatea înregistrărilor, spunând totuși că nu știe cine le-a făcut, conform EVZ.

Directorul General al CNI Coresi, Laura Albani, a comentat și ea asupra acestei stenograme, declarându-se revoltată că discuția a fost înregistrată.

Razboiul din Realitatea – faza pe inregistrari “scapate” in redactii (HotNews)

“Faptul că te înregistrează cineva ridică mari semne de întrebare asupra intenţiilor persoanelor respective. Sunt absolut revoltată”

, a declarat Albani. “Dacă nu l-au făcut ei, atunci cine?”, se întreabă Laura Albani, fâcând referire la Realitatea Media.

Managerul Realitatea TV, Sebastian Ghiță, susține că acest scandal nu îl privește și că nu poate comenta aceste informații.

Stenogramele Realitatea TV – Partea I~

Stenogramele Realitatea TV – Partea a II-a~

Stenogramele Realitatea TV – Partea a III-a~

Share