home EUROVISION, EVENIMENT Dana Dorian si Marina Almasan sunt la cutite (Anchetatorul Monden)

Dana Dorian si Marina Almasan sunt la cutite (Anchetatorul Monden)

Share

“In urma interviului cu Marina Almasan, preluat de Anchetatorul Monden din publicatia Academia Catavencu, Dana Dorian ne-a trimis un scurt comentariu, pe care am hotarat sa-l publicam”, arata jurnalistul Anca Apostol.

Reporterul publicatiei respective facea referire la faptul ca TVR s-a descotorosit cu placere de Florin Salam in preselectia concursului Eurovision 2010,  iar Marina Almasan, coordonatorul proiectului, a aruncat vina pe juriul preselectiei:

Nu, nicidecum! Ca om de televiziune, am intuit din start că o asemenea prezenţă, între finalişti, ar fi fost o pată de culoare a ediţiei din acest an! În plus, nici piesele nu mi s-au părut rele, însă, din păcate,  eu n-am făcut parte din juriu.

O atitudine cel putin bizara, avand in vedere faptul ca Televiziunea romana si in special coordonatorul de proiect sunt responsabili direct pentru stabilirea componentei juriului care a ales finalistele.

Daca lucrurile ar sta astfel, TVR nu ar fi in nici un caz victima juriului, ci co-partas la esecul sau succesul acestui eveniment… citeste tot aici

Share