home EUROVISION, EVENIMENT EUROVISION: Concurentii, nemultumiti ca nu au fost lasati sa cante live

EUROVISION: Concurentii, nemultumiti ca nu au fost lasati sa cante live

Share

Concurentii participantii la emisiunea Marinei Almasan “Ne vedem la TVR”, de sambata, 6 februarie, sunt nemultumiti ca nu au fost lasati sa cante live.

Singura care este pe deplin satisfacuta e Paula Seling, care si-a adus ex-abrupto propria instalatie de sunet, apoi a avut grija sa isi puna pe Twitter si Facebook insemnari despre cat de multumita este ea ca a cantat bine live la TVR.

Paula Seling ar fi fost avantajata sambata, prin faptul ca a fost lasata sa cante live cele doua piese cu care este prezenta in finala: cea interpretata la doua piane, impreuna cu Ovi, apoi piesa lui Andrei Tudor.

Mai multi dintre concurenti au vrut sa cante live.

Lor li s-a tras, ca sa ne exprimam cu perdea, ţacă: producatorul “Ne vedem la TVR” le-a explicat, inainte de emisiune, ca nu se poate si ca toata lumea va face playback, fiindca aceasta este configuratia emisiunii, ca sa nu existe feeling-ul de concurs, bla-bla-bla.

Apoi, Paula Seling a postat pe Facebook:

Uh, a fost greu… In cazul in care va intrebati, sa stiti ca la emisiunea “Ne vedem la TVR” am cantat LIVE ambele piese. Noi nu facem playback.

Sugestia este clara si evidenta: spre deosebire de ceilalti concurenti, eu cant live. Dincolo de ceea ce a vrut Paula sa induca, se poate si intelege ca i-a fost greu sa cante live, nu-i asa?

Uh, a fost greu.

Cantareata nu s-a multumit cu atat si a facut aceeasi figura si pe Twitter:

E important de stiut ca televiziunea romana a oferit aceleasi conditii tuturor. Sunetul pentru live a fost al nostru.

Acum, noi intelegem ca lupta dintre Paula Seling si Luminita Anghel, ca sa ajunga la Oslo, este acerba si deja vedem formandu-se grupurile de interese si falangele de lobby printre membrii viitorului juriu.

Pe unul il si cunoastem: numele sau este Mihai Traistariu, care, in buna traditie a acestei editii, la care piesele au fost ascultate (cu o singura exceptie), pe Internet, chiar daca ar fi trebuit sa ramana necunoscute pana la finala, dupa cum se exprima in “Adevarul” Marina Almasan in decembrie, este cunoscut deja ca membru al juriului, datorita gafei directorului editiei.

Pe Andrei Partos Forum se face observatia justa ca Traistariu ar trebui sa jurizeze si cel putin doua piese care i-au fost oferite si pe care le-a refuzat, ceea ce il va face, logic, sa fie subiectiv.

De un lucru sunt sigur: Traistariu va judeca in functie de valoarea pieselor, nu in functie de curentele de lobby.

Share