home CORUPTIE Dana Budeanu susţine noi aberaţii. “Covidul este strict pentru săraci!”

Dana Budeanu susţine noi aberaţii. “Covidul este strict pentru săraci!”

Share

Dana Budeanu, consilier de taină al fostului primar general al Capitalei, Gabriela Firea (PSD), iese din nou în decor.

Dana Budeanu a declarat, în prime-time, la Antena 3, că pandemia este o mascaradă și că „această boală, cum s-o numi ea, este strict pentru săraci”.
Trustul lui Dan Voiculescu, din care face parte și Antena 3, a încasat aproximativ 3 milioane de euro de la Guvern, pentru a susține măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus.
„Eu nu am cum să respect regulile unor autorități care un an de zile, 2020…Eu sunt de părere că au început ok. Veneau cu pupitrele alea, vorbeau, era domnul Arafat care am înțeles că s-a supărat pe mine. Haideți, domnule Arafat, să mai și facem caterincă, lăsați supărările astea.
Și eu sunt supărată pe dumneavoastră, și eu am toate motivele să fiu supărată, că v-ați bătut joc de noi un an. Trebuia să rămâneți la Șalvari, că acolo v-am tot lăudat. Apropo, eu am fost singura voce din această țară, în timpul în care hastagii va călcau în picioare pentru Colectiv.
O aberație! Eu urlam ca, mă rog, ați fost ok. Așadar, veneau cu alea trei pupitre, ba și ne ziceau o vorbă. Asta a fost în martie, atât, după aia s-a terminat cu vorbele. Că stați liniștiți, noi ne ocupăm, am fost, am verificat acolo, am comandat măști, nu știm ce am mai făcut, am luat cutare măsură.
Ba, populația simțea într-adevăr că veneau trei reprezentanți ai autorităților și ne comunicau ceva, că pozitiv, că negativ, dar există un echilibru. Acest echilibru, a durat două-trei săptămâni, după care a început o nenorocire care s-a abătut la propriu asupra oamenilor obișnuiți.
Am repetat și o să repet până la finalul acestei mascarade, că această boală, cum s-o numi ea, este strict pentru săraci. Această situație generală este strict pentru săraci.
Ați dat 7000 de măsuri, pe care ați venit după aceea și le-ați contrazis. Corect? Corect! Acum vă așteptați ca noi să fim acești docili, care vezi, domne, să nu nu ne opunem la nimic, și că domne, ce-i cu antivacciniştii, cu etc. Astea sunt niște tâmpenii!
Eu, ca cetățean, cum pot să am încredere în niște autorități care au prescris tratamente, după aia le-a anulat, că a venit OMS-ul, nu mai e bun ăla, Remdesivir. L-au cumpărat și francezii, și toți, pe miliarde.
Nu mai era bun ăla dinainte, care costă șapte cenți, a venit ăsta, care costă 2.000 de euro pe om. Ok! Nici ăsta nu a mai fost bun, etc. Toate măsurile pe care le-ați luat, le-ați contrazis cu alte măsuri după aceea. Dă amenzi, anulează amenzile, etc, și acum urlați că noi nu avem încredere? Păi în ce să am încredere? Am și eu o întrebare către specialiști.
70% din globul pamântesc a făcut Revelionul. Corect? Corect! Toți, în afară de noi! Noi suntem în ăia 30%. Bă, atâta s-a putut la noi. Eu sunt ok și cu asta. De pe acest continent sunt plecați sute și sute de mii din fiecare țară, pe celelalte continente, în celelalte țări în care se poate trăi normal. La ăia nu există nici o boală”, a susținut Budeanu, la Antena 3.
Share