Dan Tudorache a aruncat 34 de milioane de lei pe un spital inexistent

Share

Dan Tudorache a mai şi investit bani în spitalul inexistent, nu doar că a făcut o machetă, cu care a încercat să mintă electoratul.

În ședința Consiliului Local Sector 1, care a avut loc în ianuarie, a fost prezentat un raport al Biroului de Control al Primăriei, la Compania de Investiții și Dezvoltare în Sănătate și Domenii de Interes Public-Privat Sector 1 S.A.
Potrivit concluziilor, au fost cheltuiți 35 de milioane de lei, în condițiile în care nu s-a îndeplinit nici un obiectiv, suma fiind risipită.
Consilierii locali au votat nu doar reducerea capitalului social al companiei, dar și renunțarea la proiectul de construire a Spitalului Sf. Vasile. De luna aceasta, compania are și pagină de net, pe care au început să fie publicate actele de la înființarea din 2018 și până acum, potrivit buletin.de.
Consilierii locali au votat pentru reducerea capitalului social al Companiei, de la 261.496.700 de lei la 111.501.400 de lei.
Ca urmare a raportului, s-a decis că proiectul nu este realist, iar compania urmează să se ocupe acum de consolidarea și Modernizarea Teatrului de vară “Nicolae Bălcescu”, din Parcul Bazilescu.
Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, propunea înființarea companiei, la sfârșitul anului 2018. În vara anului 2020, Daniel Tudorache anunța, într-o conferință de presă, că licitația de execuție e la un pas de a fi câștigată și că lucrările vor începe în curând.
Ulterior, a început difuzarea unui spot publicitar, la tv, care prezența realizarea fostului primar ca și cum ar fi fost gata.
În august 2020, CNA a decis că este vorba despre o campanie mincinoasă, în urma sesizării lui Clotilde Armand, astfel că a fost decisă interzicerea difuzării spotului.
Share