home EVENIMENT Dan Mihalache îl scoate-n lume pe Mihai Gâdea

Dan Mihalache îl scoate-n lume pe Mihai Gâdea

Share

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dan Mihalache pare decis să-l scoată în lume pe teleastul USL, Mihai Gâdea, cu o insistenţă manifestă evidentă care şochează. După ce a fost numit de Klaus Iohannis şeful Cancelariei Prezidenţiale în pofida solicitărilor explicite ale întregului electorat de dreapta, Dan Mihalache îşi dă în stambă.

Nu mai este loc de întors, nici de aruncat cu manta bile pe postavul verde, între mantinele. După episodul de la Munchen, s-a spus că Mihai Gâdea şi Dan Mihalache au fost incitaţi separat de organizatori, din motive diferite, trezindu-se unul lângă celălalt la aceeaşi masă.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Am explicat atunci că, dacă ar fi avut vreo reţinere, Mihalache, ca emisar al Cotroceniului, ar fi trebuit să se ridice de la masă, de lângă Gâdea, şi să se aşeze în cel mai îndepărtat loc din sală faţă de directorul general de la Antena 3. Ori, mai simplu: să nu se aşeze deloc la masă cu unul ca Gâdea.

Să privim acum şi prin lentila întoarsă, oferită de Mircea Badea:

Vad ca e deranj mare la mine pe pagina de feisbuc pentru ca unora nu le convine ca Gadea a stat de vorba cu Mihalache la sarbatoarea de la Munchen cu sasii. Ce cauta Gadea la Munchen v-a spus el.
Cat despre Mihalache, eu vad lucrurile asa: a fost si e in continuare un antibasist adevarat, dedicat, sincer. Il respect pentru asta. Mihalache nu e nici Blaga, nici Turcan, nici Sulfina si nici slugile numite de Basau in fruntea sistemului. De aceea intra in rosu propaganda nonstop din cauza de Mihalache.
Pe scurt: Mihalache e un tip ok, care a riscat si care s-a manifestat cand era nasol sa faci asta. Asadar: as face oricand poza cu Mihalache cu rezolutie mare ca sa o pun poster! Probleme?

Silviu Sergiu a aflat că Mihai Gâdea ar fi mers în Statele Unite datorită senatorului PNL Ben Oni Ardelean. Poze copioase arată cum discută Gâdea cu Donald Rumsfeld.

În stânga, se vede tableta roşie a Alinei Gorghiu, care însă a şters-o din încăpere, ca să nu fie văzută en tête-à-tête cu gâdele cel compromiţător. A uitat să-şi ia icra de Manciuria cu sine. Galerie foto:

Această prezentare necesită JavaScript.

Share