Dan Bittman, noi aberaţii: „Iată că vaccinul nu face nimic. Fauci, un idiot”

Share

Dan Bittman este un antivaxer care s-a vaccinat şi a rămas tot antivaxer. Adept al teoriilor conspiraționiste, s-a speriat, s-a vaccinat, iar acum a reluat declarațiile controversate.

O ciudăţenie. Psihologii ar trebuie să studieze mintea acestui om, să vadă ce se petrece în ea şi cum funcţionează aceste viraje logice fabuloase.

”Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000.

A fost o boală foarte nasoală, care atacă niște lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să știu să mă tratez pentru că iată că vaccinul nu face nimic”, a spus Dan Bittman la Aleph News, conform Newsweek.

“Totul are legătură cu totul. Pandemia era știută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci”, a completat solistul trupei Holograf. Evident, totul are legătură cu totul.

Băutura pe care o mistuia Dan Bittman în vara anului 1987, pe când cânta cu Holograf, în restaurantul Hotelului Forum, din Costineşti, are legătură cu aberaţiile pe care le debitează azi.

”Eu cred că Fauci are nevoie de a treia (doză- n.red.). I-o fac eu cu mâna mea. Îl ai pe Fauci, un idiot, care spune ceva și toată lumea este de acord. Am înțeles că au descoperit și de unde ia banii. Zeci, sute de milioane. Și toată lumea este liniștită”, a mai spus Bittman.

Normal ar fi ca peste şase luni Bittman să-şi facă a treia doză, dacă aceasta va apărea. Artistul susține că inițial a respectat regulile, până când și-a dat seama că cineva l-a luat de prost.

Întrebat despre cea mai mare anomalie de care a avut parte în pandemie, Bittman a răspuns că ”au fost atâtea… Eu am trei copii. Nu sunt un iresponsabil. Când am văzut la început ce se întâmplă și nu știam noi ce se întâmplă, am respectat toate regulile posibile.

Am stat ca fraierul până mi-am dat seama că cineva încearcă să mă ia de prost. Sunt pentru măști și distanțare dacă este nevoie, dar explică-mi civilizat. Am întrebat de ce nu decalați ora de începere la câteva întreprinderi majore? Dublați numărul de autobuze, asta era afacere“.

Share