D. Şoşoacă: Serviciile trebuie să oprească mazilirea poporului român!

Share

D. Şoşoacă, personaj public, continuă să se manifeste ca şi cum i se dau texte, pe care le memorează, de către Liviu Dragnea, de exemplu, din puşcărie.

Senatoarea Diana Şoşoacă a declarat că serviciile secrete ar trebui să intervină și să oprească ceea ce a numit “o mazilire a poporului român”, făcând referire la o posibilă închidere a minelor de cărbune, în contextul politicilor europene pentru stoparea schimbărilor climatice.

Şoşoacă a criticat și PSD-ul, pentru faptul că nu apără interesele minerilor din Valea Jiului.

“România fierbe. Dacă iar ne bagă în stare de urgență și ne închid în casă, vă garantez că România iese în stradă și va fi o nouă revoluție, la care voi participa și eu, și alți oameni care s-au săturat de bătaia de joc, de plandemie și de mascaradă.

Dacă nu le intră în cap bine că pandemia s-a terminat, a spus-o și doamna doctor Adina Albers, domnul Dragoș Dinulescu, de la Câmpina, a spus-o și domnul doctor Răzvan Constantinescu.

Dacă nu încetăm cu prostiile astea și ne uităm numai cum să furăm bani, din afaceri cu tot felul de farmacii ale nevestei fostului ministru Tătaru și tot felul de societăți care importă teste RT-PCR și aparate medicale, pentru care se dau parandărături (n.r.: dacă toate acestea, ce? fraza nu este terminată).

Serviciile trebuie să înceapă să-și facă treaba, să oprească această mazilire a poporului român”, a declarat Diana Şoşoacă, la România Tv.

“Minele se închid. Portul Constanța se vinde. CEC-ul se vinde. Spitalele se privatizează. România nu mai este suverană. Atenție! O să vedeți cine o să profite de pe urma vinderii întregii Românii, în condițiile în care România poate fi salvată.

Uitați-vă că domnul Franz Timmermans, care este din grupul din care face parte PSD, la nivel european, cum am fost la mineri eu și europarlamentarul Cristian Terheş, imediat a ieșit și a spus: închideți minele din România!

A doua zi, a ieșit PSD, că sunt de acord cu green dealul și cu domnul Timmermans și să se închidă minele din România. Nu PSD este cel care ar trebui să apere oamenii ăștia? Că e partid social democrat”, a spus Diana Şoşoacă.

Săptămâna trecută, Diana Şoşoacă a fost blocată pe Facebook, timp de 30 de zile, după ce a jignit un utilizator, care a comentat la o postare. Şoşoacă susține că doar ea și Donald Trump sunt blocați pentru atitudine.

Share