Cum se filtrează vox-urile cu opinii de la telespectatori, pe Antena 3 şi RTV

Share

Ceea ce vezi pe sticlă, la Antena 3 şi România TV, este regizat şi filtrat cu mare atenţie, în funcţie de interesele din spatele regiei de emisie.

Telespectatorii care doresc să între în direct la Antena 3 trebuie să treacă prin filtre dure, pentru ca postul să se asigure că aceștia nu vor avea alte opinii, față de cele susținute de Mihai Gâdea și invitații săi. Informația a fost dezvăluită de Ely Elsiddig, care citează surse din interiorul Antena 3, conform Aktual24.

„Antena3 și Gâdea și-a făcut un obicei din a intra în direct cu spectatorii, vocea poporului cum ar veni. Doar că totul este filtrat la maxim, nu cumva să iasă cineva din linia postului în direct. Așa că au o stratagemă.

Ca să intri în direct la Gâdea, mai întâi se trimite un mail, în care trebuie să infierezi cu mânie proletară guvernul, ai bonus special, dacă e vorba de Voiculescu. Se filtrează mail-urile și se aleg cele promițătoare.

Se aleg cei cu studii superioare, pentru a da sentimentul de competență. Se face o verificare repede pe fb a omului, pentru a se vedea dacă acesta postează ‘ce trebuie’. La final, este sunat din producție, unde este întrebat pe cine susține, ca să fie siguri 100%, și apoi băgat în direct. După ce că își dau dreptate unul altuia în studio, le e frică până și de o opinie contrară. Informația o am din surse interne de la Antena3”, a explicat sursa citată.

Săptămâna trecută, Antena 3 a eșuat lamentabil, după ce a lansat un sondaj, pe pagina de internet și pe Facebook, prin care speră să obțină validare din partea telespectatorilor, în legătură cu campania dusă împotriva lui Vlad Voiculescu.

Share