Cristoiu despre Nistorescu: Porc a fost, porc a rămas! (RV)

Share
«Am citit cu stupoare pe un site făcut de Cornel Nistorescu pe banii colegului său de piscină Sorin Ovidiu Vîntu un text, potrivit căruia eu aș edita nu-știu-ce revistă a Elenei Udrea.

N-ar fi nici o nenorocire dacă aș face o revistă pentru Elena Udrea. Oricum n-ar îmbogăți-o, așa cum s-a întîmplat cu publicațiile pe care le-am făcut pentru îmbogățirea lui Cornel Nistorescu.
Numai că eu nu numai că nu fac nici o revistă pentru Elena Udrea, dar nici n-am habar de existența unei asemenea publicații, așa cum se poate vedea din știrea Mediafax, falsificată de Cornel Nistorescu, așa cum, de altfel, și-a falsificat el viața.
Despre Cornel Nistorescu, ale cărui reportaje erau corectate de mine din punct de vedere gramatical, știu multe lucruri. Suficiente pentru a dovedi cu prisosință un adevăr: porc a fost, porc a rămas! Pînă atunci îmi permit să observ două lucruri:
-În articolul cu pricina, Cornel Nistorescu folosește, o dată la două rînduri, cuvîntul bani. Un cuvînt care-i este tare drag.
-Pe site-ul lui Sorin Ovidiu Vîntu, Cornel Nistorescu incriminează pe cei care, înainte de 1989, au scris articole la comanda PCR. Uitînd că el a scris într-o publicație a Securității de la  Madrid, sub pseudonimul Bogdan Nisipoiu, articole comandate și plătite de Direcția de Informații Externe a Securității. Așa cum uită că Revoluția din decembrie 1989 l-a prins în misiune pe  șantierele românești din Orientul Apropiat»
Share