Cozmin Gușă şi Realitatea (PLUS) TV. O one year lapse of untruth

Share

Cu Cozmin Gușă, Denise Rifai a realizat una dintre cele mai bune emisiuni ale ei, de când a fost dată afară de la Realitatea TV.

Dar formatul emisiunii este bătătură la creier. Moderatorul face o introducere, apoi pune o lungă și redundantă întrebare, după care strigă: Urmează întrebarea 🍅!
Nu asta este însă important. Gușă a fost întrebat de Rifai de ce nu mai apare la Realitatea Plus. Bună întrebare! El a spus așa (citez din memorie):
În decembrie 2019, m-am săturat să îl alegem pe Klaus Iohannis, ca să ne ferim de Viorica Dăncilă și Dan Barna.
Așa că, pentru că Maricel Păcuraru are 50%, fiica lui 1%, iar eu 49%, am decis să căutăm un manager. Nu l-am găsit, așa că l-am lăsat pe Maricel să conducă postul.
Cu ce se întâmplă acum nu sunt de acord. În locul lui Rareș Bogdan este Anca Alexandrescu, în locul tău este Alexandra Păcuraru, iar în locul lui Tavi Hoandră este Botiin. E un canal de ştiri pe care nu-l recunosc.
În realitate, treaba e mult mai alabicată decât în realitatea simplificată a lui Cozmin Guşă. În locul lui Rareș Bogdan, a venit Denise Rifai, apoi Mădălina Dobrovolschi, apoi aceasta a fost ușuită scurt, ca să vină fata lui tata. Asta pe splitarea Legile puterii.
După un răstimp dezarticulat, cu Mititela Marinelu și cu Costi Ultrastânganu Şcoaladelafrankfurtanu de la ora 23, a apărut în grilă Oreste Teodorescu, care apoi a plecat în conced, ca să-i lase locul lui Bogdan Muzgoci. Care este pe toate părţile, frumusoci.
Botin a venit în realitate, în locul unei combinate de mai mulți moderatori: printre alţii, Claudiu Popa, Nicoleta Cone și o cutie cu iaurt Danone.
Așadar, există vreo nouă luni de zile din care Gușă a escamotat vizibil să explice escapadele și robinsonadele de pe cel mai important post de știri din România.
Mai am un diez pentru fata lui tata, căreia până acum i-am spus Alexandra P, iar de-acum o să-i spun Alexandra 1%.
Share