Corupţie cu minute incluse (revista presei)

Share

Corupţie cu minute incluse (revista presei)

Corupţie, dar să fie cât mai stranie, inedită. Corupţia îmbracă forme surprinzătoare. De exemplu, acum, din stirpea scandalurilor născute de arestarea Alinei Bica, apare un caz de corupţie cu minutele incluse, anchetat, desigur, tot de DNA, explică Naţional. Şmecheria e la acceptarea unor oferte inferioare altora de către instituţiile statului.

Primarul din Recaş şi unii şefi ai Poliţiei Judeţene au probleme, după ce au căzut pe ascultare într-un dosar privind falsificarea alegerilor prezidenţiale, informează Puterea.

Ion Cristoiu susţine în EvZ că modelul de preşedinte al lui Klaus Iohannis este Ion Iliescu. În aşa manieră dezastruoasă, în câteva luni noul preşedinte va fi un papiţoi inutil care se duce să sugă bombonele mentolate la Palatul Cotroceni.

Iohannis preferă să aştepte formarea noi coaliţii de la Chişinău şi abia apoi să se ducă în vizită oficială peste Prut, explică Adevărul. Vezi, Doamne, ca să nu intervină în procesul politic din Republica Moldova. Mesajul politic implicit dat liderilor pro-europeni de România este acum exact cel de pe vremea lui Iliescu: sunteţi pe cont propriu. Mare eroare!

Consiliul Concurenţei a descoperit un cartel format în media între toate companiile semnificative, 11 la numpă, ca să o elimine pe cea de a 12-a, a lui Szigeti Zoltan. A consemnat Curierul naţional.

Pe Podul Giurgiu-Ruse sunt cratere ca pe Lună, aşa că traficul este un infern, se stă bară la bară, conform Gândul. Trăiască Ioan Rus, cel mai competent distrugător de la Transporturi.

Remus Borza recunoaşte că la Hidroelectrica a încălcat Legea ahiziţiilor publice. Curentul îl citează afirmând că „pregătirea caietului de sarcini s-a efectuat prin consultarea cu reprezentanți ai principalilor producători de tehnologie ERP, atât locali cît și internaționali”, susținând că acesta este „un procedeu de altfel legal, relativ uzitat în cadrul licitațiilor din sistemul public”. Trebuia să le spună şi ce marcă era cafeaua pe care le-a dat-o.

Acum câţiva ani, Doneţk era, împreună cu Kiev, capitala fotbalului european, acum este o ruină, iar războiul se intensifică, explică România liberă.

Website-ul Starea Presei realizează rubrica Revista presei folosind informaţiile furnizate de publisherii din România. Aceştia sunt singurii care răspund pentru informaţiile date.

Share