Cornel Nistorescu, trimis în judecată în dosarul privind accidentul pe care l-a provocat în 2008

Share

Jurnalistul Cornel Nistorescu a fost trimis în judecată în dosarul privind accidentul pe care l-a provocat în decembrie 2008, în urma căruia au fost răniţi grav doi tineri, au declarat, miercuri pentru Mediafax, surse judiciare.

foto: Reporter Virtual – Cornel Nistorescu, dat în judecată pentru că n-a vrut să plătească 50.000 de euro despăgubiri
fotoinfo: “Andreea Frunză şi Tiberiu Florescu, cei doi tineri motociclişti accidentaţi de Cornel Nistorescu în 2008, îl dau în judecată pe jurnalist, a scris Click!. Victimele au declarat că Nistorescu n-a vrut să plătească 50.000 de euro despăgubiri şi a încercat să se disculpe aducând un martor fals”

Nistorescu a fost implicat în 6 decembrie 2008 într-un accident rutier în urma căruia doi tineri au fost răniţi grav, după ce au intrat cu motocicleta în maşina condusă de ziarist, pe care acesta a întors-o într-un scuar, pătrunzând apoi pe celălalt sens de mers.

Cornel Nistorescu se afla, în sâmbăta de 6 decembrie, în jurul orei 21.00, la volanul unui BMW pe Bulevardul Lascăr Catargiu, în sensul de mers dinspre Piaţa Victoriei spre Piaţa Romană, iar la intersecţia custrada Gheorghe Manu a întors maşina într-un scuar şi a pătruns apoi pe sensul celălalt de mers, de unde venea o motocicletă Honda pe care se aflau doi tineri – un băiat şi o fată.

Share