home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI AUDIO – TRANSCRIPT Sebastian Ghita a facut publica o inregistrare audio despre care spune ca reda convorbirea in care Vintu l-ar fi amenintat: “Ca tine, la modul cel serios, am ingropat prin dealurile de pe acolo din Moldova, am ingropat la propriu”

AUDIO – TRANSCRIPT Sebastian Ghita a facut publica o inregistrare audio despre care spune ca reda convorbirea in care Vintu l-ar fi amenintat: “Ca tine, la modul cel serios, am ingropat prin dealurile de pe acolo din Moldova, am ingropat la propriu”

Share

Chiar pa sleau, pa sleau. Iti jur ca n-am nimic de inregistrare, nimic.
Nici eu.

foto: therussogroup

Tocmai ca am venit cu o masina care nu e monitorizata de astia de la SRI.
Da vorbim corect noi doi, fara sa va lasati pa ei.

Listen!

Discutam acuma ca intre doi baieti. Un golan batran si unu tanar. Eu ti-am dat doua lectii. Te-ai bazat pa forta, ti-am arata ca te pisi pe forta ta, ma pis pe tine cu forta. Lasa sa-ti zic cu golan si cu alea. Tu vii dintr-o lume, totusi, o lume cinstita, ordonata, civilizata. Ai tai au fost ok.
Da

Eu vin dintr-o mahala tiganeasca. Vin pan’ parnaie, pan’ contrabanda cu da’astia. Asta e o lume… Eu am facut eforturi disperate sa nu ma dau in fapt de unde vin si cine sunt.

Prietenu’ tau Magureanu iti poate confirma ca mi-a dat ok-ul sa impusc raketii care vor sa (ininteligibil) pe teritoriul Romaniei.
Nu-l cunosc

Si ca am impuscat sute nu zeci
L-am vazut doar odata la ziua lu’…

Si cand spun impuscat ma refer la propriu. Aici discut clar nu ma tem ca ai ceva pa’ tine ma doare’n…
Nu, nu

Ba ma doare’n p…. Acum discutam doar intre noi. Deci pe chestii de forta si de tigani… Am condus… deci asculta-ma cu atentie ca sa stii si tu. Toata reteaua de bulibasi din Romania lucra pentru mine. Toata.

Pa’ timpu certificatelor de proprietate. Inainte lucrau pentru (neinteligibil..) agenti industriali. Riscau 25 de ani sau glontu’. Furau din fabrici, macarale alea, alea si duceau la italieni.

Adica tu nu stii despre mine nimic decat legendele facute facute de prosti. Ca tine, la modul cel serios, am ingropat prin dealurile de pe acolo din Moldova, am ingropat la propriu.
E a treia oara…

Initial pe cuvantul meu ca am vrut sa iti administrez lectia maxima…
Sa ma ingropati?

Si sa dau o lectie tuturor care indraznesc…
Sa ma ingropati?

Ba, pustiule, asa ceva nu inseamna teritoriu interzis. Face parte din arsenalul de lucru cand sunt suparat sau cand am un interes mare de aparat. Eu nu glumesc

… citeste tot pe HotNews

Share