Codrin Ştefănescu, vise: „O să mă întorc la putere şi iar o să fie coadă la uşa mea!”

Share

Codrin Ștefănescu, cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, fostul lider PSD, anunță că se va întoarce la putere și că prietenii falși vor face iar coadă la ușa lui.

„Azi am trecut în revistă pe cei care m-au trădat, mogulii care mi-au închis ușa posturilor lor de televiziune, prietenii falși care azi servesc adversarii mei, iar mâine vor face rând la ușa mea, dacă voi ajunge iar la putere.

M-am gândit azi și la oamenii de calitate pe care i-am cunoscut în ultimul timp, la cei care mi-au rămas alături indiferent de timpuri, la noii prieteni extrem de curajoși, la numărul uriaș de români care speră, cred în noi și care s-au înscris în partid. Prin urmare, până mâine o să îmi revin. Și o iau de la capăt”, a anunțat Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu s-a plâns la finalul anului trecut că este interzis la Antena 3, susținând că „Antena 3 de azi, nu mai este Antena 3 de dinainte”. Virgulă-ntre subiect şi predicat.

„M-ați întrebat de ce unii dintre noi nu mai apărem la Antena 3. M-ați întrebat de ce vocile curajoase, de nu cu mult timp în urmă, nu mai sunt prezente aici. O să vă spun de ce: pentru că suntem interziși! Antena 3 de azi, nu mai este Antena 3 de dinainte.

Așa cum ‘noul’ PSD a lui Ciolacu, nu mai are nici o legătură cu PSD-ul condus de Dragnea! (n.r.: Din nou virgulă-ntre subiect şi predicat) Se schimbă fără să vă întrebe nimeni dacă sunteți de acord cu acest lucru! Doar noi rămânem aceeași! Am vrut să știți asta”, a transmis Ștefănescu.

Share