Codrin Ştefănescu, mereu surprinzător: Îl iubesc enorm pe Adrian Năstase!

Share

Codrin Ştefănescu nu încetează să uimească, prin lucrurile pe care le spune şi le face în fiecare zi a vieţii sale frământate.

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, a ținut să își manifeste public afecțiunea față de Adrian Năstase, care a împlinit marți vârsta de 71 de ani.
„Astăzi împlinește 71 de ani! Un om extraordinar, inteligent și curajos. Care a înfruntat cu demnitate toate abuzurile la care a fost supus în ultimii ani. Îl iubesc enorm și sunt onorat că-i sunt prieten! La mulți ani, Adrian Năstase!”, a scris Ștefănescu, pe Facebook.
Codrin Ștefănescu a avut și anul trecut un mesaj identic la aniversarea lui Năstase, scris parcă din copy/paste, de undeva:
„Astăzi împlinește 70 de ani! Un om extraordinar, inteligent și curajos. Care a înfruntat cu demnitate toate abuzurile la care a fost supus în ultimii ani. Îl iubesc enorm și sunt onorat că-i sunt prieten! La mulți ani, Adrian Năstase!”.
Adrian Năstase este naşul de botez al fiului lui Ștefănescu. În anul 2016, la petrecerea de botez, Ștefănescu a chemat peste 400 de invitați, la Palatul Snagov.
Share