Codin Ştefănescu susţine că Dragnea ”a înțeles că nu merge tratament doar cu o alifie, și gata”

Share

Codrin Ştefănescu susţine că Liviu Dragnea a priceput care e diferenţa dintre tratament şi alifie. Cam ambiguă şi aluzivă declaraţie.

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu anunţă că Liviu Dragnea şi-a făcut primul set de analize.

”A înţeles cā nu e de joacā şi nu merge tratament doar cu o alifie”, a afirmat Ştefănescu. Acesta a anunţat că tandemul Codrin Ştefănescu – Liviu Dragnea merge mai departe.

”Dupā multe insistenţe, din partea mea şi a Irinei, astāzi şi-a făcut primul set de analize! Urmeazā şi altele în zilele urmātoare!

A înţeles cā nu e de joacā şi nu merge tratament doar cu o alifie şi gata”, a scris pe Facebook Codrin Ştefănescu, alături de o fotografie, în care apare alături de Liviu Dragnea.

”Poza de mai jos este realizatā acum mai bine de 2 ani, când reclama dureri groaznice la coloanā! Şi celebra lui declaraţie: «Mā sprijin pe Codrin şi la propriu, şi la figurat!» Mergem înainte, asta am vrut sā vā spun”, a mai scris Ştefănescu.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova, afirmând că a fost o perioadă de doi ani şi două luni de ”suferinţă, abuzuri şi umilinţă” și că se consideră ”deţinut politic”.

Share