Claudiu Lucaci îl pârăşte pe Adrian Bucur

Share

Poveştile de curvie sunt cu duiumul în Televiziunea Română. Acum apare una cu un presupus homosexual, ce l-ar hârţui pe Claudiu Lucaci.

Puţin îmi pasă. Din punctul meu de vedere, Adrian Bucur poate să fie şi cvadrisexual, mi se rupe de Marin Sorescu. Iar Claudiu Lucaci poate să fie masculul alfa numărul unu al spaţiului Europei Centrale şi de Est.

Pe Adrian Bucur nu l-am cunoscut, dar am auzit unele lucruri nu tocmai frumoase despre el ca om. Asta mă interesează. Un caracter, se spune, destul de problematic. Sursa: redacţia Prima TV.

Aceste poveşti ce ar putea fi sau nu adevărate rimează cu tehnicile de smălţuire a scaunului lui Lucaci, despre care acesta spune că sunt folosite acum de Bucur.

Să intervii, ca Adrian Bucur, pe la şefii celui vizat, să bagi fitile, strâmbe, crocodili cu dinţi de foc şi cepuri fără poloboc… dar aceste lucruri nu sunt noi nici în presă, nici în societatea românească.

La fel, Claudiu Lucaci este un fost reporter de televiziune până pe la începutul anilor 2000, pe care l-a luat de crescut Adelu’ (Adrian Năstase, pentru necunoscătorii jargonului jurnalistic de Palatul Victoria) şi la un moment dat l-a trimis consul al României în SUA, drept răsplată pentru serviciile aduse partidului.

E drept, după ce a plecat Lucaci de la Palatul Victoria, a venit Despina Neagoe, cu care era greu de tot: cu un ochi râdea, cu celălalt plângea, iar cu al treilea ţipa, aşa că ajunseserăm să-l regretăm pe Claudiu, cu care măcar puteai să închegi un dialog profesional.

Revenit în TVR, omul a continuat să fie birocratul perfect al partidului (cum care, PSD, evident) până în ziua de azi.

Aşa că, dincolo de revolta care mă încearcă atunci când văd că doi mici potentaţi din TVR (o instituţie media pe banii noştri care are datorii imense), Bucur şi Lucaci, bătându-se pentru putere şi scoţându-şi la vedere, în această luptă, sexualitatea, mă bucur că se cârâie şi se dau în gât reciproc.

Certaţi-vă, băieţi, urâţi-vă, e bine aşa. Şi nu numai voi. Acolo unde sunt doi curcani ca voi în Sistem, aştept cu plăcere să-i văd pe unul sărind asupra altuia în fiecare birou, în fiecare muncipiu, oraş, localitate, comună, sătuc.

Pentru ca, în timp ce voi vă ciondăniţi, oamenii de calitate, neatârnaţi, să pună mâna pe putere.

Share