Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru viitorul tau: inscrie-te la cursuri de dezvoltare personala!

Share

In momentul de fata, tinerii din Romania au nevoie de mai mult sprijin decat cel oferit de mediul de educatie clasic. De aceea, ei ar trebui sa participe la cursuri dezvoltare personala online sau in sala, oferite de Success Academy.

Aici, elevii si parintii acestora au parte de consiliere individuala si feedback personalizat pe toata durata programului. Doar astfel, tinerii vor obtine performante deosebite si isi vor pune in valoare calitatile. Insa acesta nu este singurul avantaj de care se bucura cursantii Academiei. Descopera mai multe beneficii in cele ce urmeaza!

dezvoltare personala
cursuri dezvoltare personala

Ce vei invata la cursuri de dezvoltare personala?

Cei care participa inca de tineri la un program de dezvoltare personala vor avea de castigat atat din punct de vedere profesional, cat si personal. Inscrie-te pe successacademy.ro la cursuri online sau in sala si te vei putea bucura de urmatoarele avantaje!

 • Vei sti cum iti organizezi programul;

 • Vei descoperi cum sa inveti usor si eficient;

 • Vei afla cum sa iti gestionezi timpul;

 • Iti vei face prieteni cu usurinta;

 • Iti vei creste increderea de sine;

 • Vei sti cum sa iei decizii;

 • Vei avea obiective clar fixate;

 • Vei sti cum sa iti prioritizezi sarcinile;

 • Vei invata cum sa vorbesti in public;

 • Iti va fi usor sa ai initiativa;

 • Vei afla cum sa ii influentezi pe cei din jur;

 • Vei descoperi care sunt punctele tale forte si slabe;

 • Vei gandi si te vei exprima cu usurinta in limba engleza.

Alaturi de trainerii Success Academy, tinerii adulti vor lua parte la cele mai bune cursuri de dezvoltare personala. Cu ajutorul acestora, copiii si adolescentii se vor cunoaste mai bine pe ei insisi, dar si pe cei din jur, si vor reusi sa obtina tot ceea ce isi propun.

Success Academy – un program complet si coerent de dezvoltare personala

Success Academy reprezinta un concept unic in spatiul educational romanesc. Aici, elevii participa la o metoda interactiva de predare, invatarea experientiala, prin intermediul carora aduna informatii valoroase, care ii vor ajuta in viata reala.

In cadrul Academiei, tinerii isi pot dezvolta personalitatea prin antrenarea coerenta si unitara a abilitatilor de lider. Tot aici, ei vor dobandi skill-uri antreprenoriale, care ii vor ajuta sa aiba o cariera de succes in viitor.

Imbunatatirea nivelului tau de engleza

Pentru orice tanar din ziua de astazi, este esential sa isi poate exprima liber ideile intr-o limba straina. Astfel, programul Academiei include si cursuri de dezvoltare personala in engleza, care au fost adaptate in functie de nivelul fiecarui participant: incepator, intermediar sau avansat.

Spre deosebire de maniera de predare a limbilor straine de la scoala, in cadrul Academiei, elevii vor dobandi cunostinte practice de engleza, care ii vor ajuta in viata de zi cu zi. Ei vor participa saptamanal la o sesiune de English Thinking Training sustinuta de traineri cu experienta in domeniu.

Online sau in clasa – alege varianta care ti se potriveste!

Inscrie-te la singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business si vei avea doar de castigat! Poti opta pentru cursuri de dezvoltare personala predate online sau in clasa, in functie de preferintele tale. Participa la un program de leadership si antreprenoriat si pregateste-te sa devii cea mai buna versiune a ta!

Share