O firma de curatenie din Bucuresti se va ocupa de toate aspectele “necurate” ale casei tale

Share

Daca ai incercat vreodata sa faci curatenie de unul singur, probabil stii deja ca rezultatele nu sunt intodeauna pe masura asteptarilor. Pe langa faptul ca aceasta activitate necesita timp, sunt sanse mari sa nu dispui de suficient echipament pentru a avea rezultate impecabile.

Asadar, daca te gandesti sa angajezi o firma de curatenie Bucuresti, ai luat decizia cea mai buna. Iata care sunt beneficiile de care se bucura cei care apeleaza la astfel de servicii!

Echipament si personal cu experienta in domeniu

O firma de top din domeniu, asa cum este Cleanas.ro – Servicii Curatenie Bucuresti, este constienta de toate inovatiile majore in tehnologie, investind in mod constant resursele pentru a gasi cele mai bune materiale si echipamente disponibile pentru procesul de curatare. Astfel, exista produse specifice pentru fiecare sarcina.

In cazul in care ai varsat vin pe canapea sau fotoliu, aparatele elimina complet petele de pe suprafata. De asemenea, o firma de curatenie Bucuresti poate dispune de personal specializat, cu multe ore de practica in domeniu. Acestia stiu cum sa curete covoarele si mochetele, spaland geamurile si vitrinele, precum si podelele sau obiectele din fiecare incapere.

Curatenia se desfasoara in toata locuinta

O firma de curatenie din Bucuresti poate efectua procesul de igienizare de la A la Z, indiferent de marimea locuintei. In baie se dezinfecteaza chiuveta si cada, apoi sunt amplasate samponul si restul produselor intr-un mod organizat.

Acelasi proces este efectuat si pentru prosoape. In bucatarie se curata atat blatul de lucru sau masa, cat si frigiderul la exterior, fiind sortate farfuriile, alimentele si tacamurile.

curatenie
firma de curatenie Bucuresti

Camerele sunt maturate, apoi aspirate si, la final, aerisite. De asemenea, se sterge praful de pe suprafetele folosite des si sunt indepartate toate panzele. O alta schimbare care are loc este cea a lenjeriei de pat. In cazul in care detii un animal de companie, sunt indepartate si urmele de par ale acestuia.

Cat costa astfel de servicii?

Curatenia profesionala nu este un serviciu de lux, ci o posibilitate pentru oricine de a trai intr-un mediu familial sanatos. Asadar, preturile la o firma de curatenie din Bucuresti sunt avantajoase si raman accesibile pentru toate buzunarele.

Solicita o oferta personalizata pentru a sti cu exactitate la ce sa te astepti. Costurile finale sunt determinate in functie de cerintele tale si de ziua de lucru. Ca si client nou, ai parte de o reducere ce ajunge pana la 25%.

In urma vizitei in locatie, oferta poate varia, acest lucru fiind influentat de gradul de implicare necesar. O garsoniera de maximum 40mp costa 250 de lei, in timp ce un apartament cu 4 camere de 90 de metri patrati costa dublu. In cazul in care detii o casa normala sau o vila cu mult spatiu, preturile sunt intre 4 si 7 lei pe metrul patrat.

Cat de greu este sa mentii ordinea in locuinta?

Curatenia este o activitate dificila, in special atunci cand ai un program aglomerat si trebuie sa o amani de pe o zi pe alta. Exista, insa, posibilitatea sa mentii locuinta in stare impecabila apeland la o firma de curatenie din Bucuresti.

Angajarea unor profesionisti in domeniu iti ofera posibilitatea sa te concentrezi pe alte lucruri si sa traiesti intr-un mediu placut, exact asa cum iti doresti. Alege un brand cu experienta de peste un deceniu in domeniu pentru a te bucura de aceste beneficii la costuri accesibile!

Share