Cătălin Cîrstoiu are o avere uriaşă. De ce vrea la Primăria Capitalei?

Share

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD – PNL la Primăria Capitalei, are o avere imensă. De ce vrea un asemenea om să ajungă primar general?

Răspunsul este relativ simplu: pentru că i s-a cerut să o facă şi nu poate să spună nu. Şi ştie că pierde şi va continua să facă bani frumoşi, ca medic, manager şi universitar.

Cătălin Cîrstoiu are o avere uriaşă. De ce vrea la Primăria Capitalei?

Medicul Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar din București, a fost confirmat candidatul coaliției PSD-PNL la Primăria Capitalei, după luni de negocieri în coaliție, răzgândiri și variante „testate” de independenți și membri de partid.

Cătălin Cîrstoiu, în vârstă de 50 de ani, este în prezent manager al Spitalului Universitar de Urgență București.

Acesta e șeful Secției Ortopedie-Traumatologie I a Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB) și decanul Facultății de Medicină din cadrul Universității „Carol Davila“ din București (UMFB), conform Ziare.com.

Citeşte şi: Cătălin Cîrstoiu: Sorin Oprescu a avut un mandat bun la Primăria Capitalei

Potrivit declarației de avere din 2023, medicul și soția sa dețin o locuință în Ilfov de 450 de metri pătrați și un apartament în București de 103.45 metri pătrați dobândit în 2014, un teren în Ilfov de 3376.90 metri pătrați.

De asemenea, dețin bijuterii în valoare de 150.000 de euro și un autoturism Cadillac din anul 2008.

Cătălin Cîrstoiu și soția sa au deschise 25 de conturi la mai multe bănci, unde sumele de bani adunate sunt următoarele:

Citeşte şi: PSDNL a ratat zburătăcirea adversarului politic

  • 400.000 de euro
  • 1.571.544 de lei
  • 52.000 de dolari

De asemenea, medicul ortoped a împrumutat către Anemona Medical Services SRL suma de 4,8 milioane de lei, precum și sumele de 440.000 de lei și 138.000 de lei către o persoană privată.

La capitolul active producătoare de venituri nete, medicul are venituri de la Anemona MED și Anemona Clinical Services care însumează peste 1,5 milioane de lei.

Share