Şoc. Siegfried Mureşan şi Maria Grapini, pe aceeaşi listă electorală

Share

Un şoc resimţi citind numele de pe lista PSD – PNL. La europarlamentare, respectabilul Siegfried Mureşan este coleg de suferinţă cu extremista antieuropeană agramată Maria Grapini.

Este ca şi cum ai vedea pe acelaşi lac plutind liniştiţi, alături, o lebădă albă, graţioasă, delicată, şi un aligator bubos, cu fălcile-ntredeschise.

Şoc. Siegfried Mureşan şi Maria Grapini, pe aceeaşi listă electorală

Lista PSD – PNL pentru europarlamentare este negociată de mai bine de o lună. După lungi discuţii, numele celor care vor ocupa locuri eligibile ar fi fost agreată, printre ele regăsindu-se grei ai celor două partide.

Pe loc eligibil este şi Maria Grapini, considerată candidata lui Dan Voiculescu. Aceasta ar ocupa poziţia 15 pe listă.

Merită remarcat că numărul 2 pe listă este Tudose, europarlamentar acuzat de hărţuire sexuală de către o fostă angajată.

Citeşte şi: Maria Grapini: “David Muniz s-a amestecat în treburile ţării noastre!”

Tudose s-a mai remarcat prin faptul că a dinamitat prima vizită a premeirului Japoniei în România, Tudose alegând să îşi dea demisia chiar atunci, lăsându-l pe premierul nipon fără interlocutor.

Pe loc fruntaş este şi Firea, care a pierdut şansa de a concura la primăria Capitalei şi pe care Ciolacu pare că preferă să o trimită departe de Bucureşti.

Un alt nume care se remarcă pe listă este cel al lui Claudiu Manda, soţul Olguţei Vasilescu, europarlamentar care se remarcase la un moment dat prin faptul că avea foarte puţină activitate în Parlamentul European.

Citeşte şi: Maria Grapini, neasemuită, incrempontabilă: “Bună seara din Tela Viv”

Redăm lista candidaţilor PSD – PNL pentru europarlamentare, potrivit stirileprotv.

1. Ramona Chiriac – tocmai a anunţat că se retrage, pentru că nu suportă presiunea psihică şi publică la care este supusă;

2. Mihai Tudose;

3. Rareş Bogdan;

4. Gabriela Firea;

5. Dan Motreanu;

6. Claudiu Manda;

7. Daniel Buda;

8. Vasile Dîncu;

9. Adina Vălean;

10. Victor Negrescu;

11. Dragoş Benea;

12. Siegfried Mureşan;

13. Dan Nica;

14. Mircea Hava;

15. Maria Grapini;

16. Vasile Blaga;

17. Gheorghe Cârciu;

18. Alina Gorghiu;

Share