Cătălin Cîrstoiu: Sorin Oprescu a avut un mandat bun la Primăria Capitalei

Share

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a afirmat că Sorin Oprescu şi el sunt două persoane diferite.

Dar există o virgulă importantă. Două persoane diferite şi din punct de vedere al pregătirii medicale, şi din punct de vedere al structurii. ”Nu putem face nici un fel de comparaţie între evoluţia fiecăruia”, a mai spus Cîrstoiu.

Cătălin Cîrstoiu: Sorin Oprescu a avut un mandat bun la Primăria Capitalei

Cătălin Cîrstoiu a fost întrebat dacă Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, este un model de adminstraţie pentru el.

”Domnul profesor Sorin Oprescu şi eu suntem două persoane total diferite. Şi din punct de vedere al pregătirii medicale, şi din punct de vedere al structurii, dar avem un lucru în comun (..)

Citeşte şi: PSDNL a ratat zburătăcirea adversarului politic

A fost directorul Spitalului Universitar, o perioadă mult mai scurtă decât am fost eu la conducerea acestui spital, şi a făcut lucruri bune. La fel şi la Primăria Capitalei”, a spus Cîrstoiu, conform News.ro.

Citeşte şi: Sorin Oprescu scânceşte că a făcut abuz în serviciu de doar 34 de euro

”Da, a fost un mandat bun, şi al dânsului, şi al doamnei Gabriela Firea, şi al domnului Băsescu. Acum suntem într-o situaţie fără ieşire şi cred eu că a venit momentul să o rezolvăm.

De asta, cred că nu putem face nici un fel de comparaţie între evoluţia fiecăruia”, a mai spus medicul.

Share