home DIVERSE Care este secretul unei priviri expresive si luminoase

Care este secretul unei priviri expresive si luminoase

Share

Foarte multe femei cred ca machiajul consta doar in culorile pentru ochi si buze, asa ca isi focuseaza atentia de fiecare data doar pe aceste detalii. Este o mare greseala pe care o fac de regula femeile, deoarece uita ca buzele si ochii sunt doar doua parti ale unui ansamblu care trebuie ingrijit corespunzator pentru a arata fresh in fiecare zi.

Baza de machiaj are un rol foarte important pentru sanatatea tenului. Ajuta la hidratarea pielii si protejarea impotriva razelor solare. Pe langa rolul de protejare, baza de machiaj poate juca si un alt rol important cand vine vorba de ascunderea imperfectiunilor si punerea mai bine in valoare a trasaturilor pe care vrei sa le evidentiezi la fiecare aparitie.

Produsele Makeup Revolution te pot ajuta de fiecare data sa obtii rezultatele de care ai nevoie si sa iti creezi o baza de machiaj ideala pentru tenul tau. Aplicand baza de machiaj corect, vei reusi sa ai un machiaj rezistent in timp, scapand de grija celui care curge de pe fata dupa cateva ore de la aplicare.

Pe langa farduri de pleoape Makeup Revolution sau alte produse de machiaj, este important sa aplici corespunzator si o crema hidratanta care previne ridurile si hidrateaza tenul dupa fiecare utilizare a fondului de ten.

Fondul de ten este recomandat sa il aplici chiar si sub ochi, pentru a avea aceeasi culoare pe toata fata. Corectorul se poate utiliza deasupra fondului de ten sau poti opta pentru un iluminator. Tine cont de faptul ca acestea trebuie sa aiba o culoare mai deschisa decat fondul de ten. In caz contrar, ochii vor fi accentuati mai mult prin contrast.

De pe magazinul online Redvelvet.ro poti lua si produse care te pot ajuta sa scoti in evidenta sprancenele tale naturale. Nuanta cu care le conturezi nu trebuie sa fie foarte inchisa la culoare. Poti alege o nuanta inchisa de gri sau maro, cu ajutorul careia sa umpli golurile dintre firele de par. Pentru sprancene dese, foloseste mai putin contur cu o nuanta mai deschisa.

In cazul persoanelor cu sprancene discontinue, creionul dermatograf de pe Redvelvet poate face minuni, retusand serios fiecare problema. Se recomanda utilizarea unui dermatograf diferit pentru sprancene fata de cel pe care il utilizezi la conturarea ochilor.

Share