Florentin Pandele trimite 1.900 de locuitori din Voluntari în excursii monahal-balneare

Share

Primăria Voluntari, condusă de Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, aloca peste trei milioane de lei pentru că 1.900 de locuitori din oraş să fie trimişi în turism monahal-balnear.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Printr-un document oficial emis de ”Direcţia pentru Educaţie Cultural Sportivă şi Identitate Comunitară Voluntari”, firmele de turism sunt invitate să depună oferte pentru a plimba 1.900 de locuitori din Voluntari la obiective monahal-balneare.

Primăria lui Pandele va aloca pentru aceasta pomană de proporţii suma de 3.241.750 lei. Excursiile vor avea loc în perioada februarie 2020 – decembrie 2020.

„Pregătiţi-vă de excursia monahal-balneara organizată de Florentin Pandele. Primarul din Voluntari tocmai a dat un nou ‘tun’ din bani publici prin ‘Directia pentru Educaţie Cultural Sportivă şi Identitate Comunitară Voluntari’, instituţie subordonată Primăriei Voluntari.

Soţul doamnei Firea ne anunţă că vrea să cumpere ‘Servicii de turism monahal şi balnear’ în valoare de 3.241.750 lei. Astfel, datorită gestului sau vor pleca în excursia monahal-balneara nu mai puţin de 1900 de cetăţeni. Fidelizarea electoratului din Banii noştri. Asta face cuplul Firea-Pandele. Alo, Curtea de Conturi a României? Alo, DNA?”, se anunţă pe pagina Banii Noştri, de pe Facebook.

Share