Cand se reziliaza contractul Asesoft – Realitatea Media

Share

Asesoft se angaja prin contractul de management cu Realitatea Media sa “asigure resursele financiare necesare societatii” si “serviciile specifice de consultanta si management strategic pentru produsele media”, conform informatiilor aparute in motivarea Tribunalului Bucuresti care a decis, la 29 aprilie 2011, arestarea preventiva a lui Sorin Ovidiu Vintu.

foto: jeffandweston

Conform sursei citate, contractul putea fi incheiat in trei situatii: la expirarea termenului acestuia, prin acordul partilor sau dupa neindeplinirea obligatiilor managerului sau nerespectarea tintelor de performanta.

Conform datelor puse la dispozitie tribunalului, “la data de 24.10.2011 intre SC R.M. SA si SC A. I. SA a fost incheiat contractul pentru servicii de consultanta si management strategic si asigurarea resurselor de finantare ale activitatii, inregistrat sub nr. ____, contract semnat intre Sorin Freciu, in calitate de reprezentant al SC Realitatea Media SA si Sebastian Ghita, in calitate de reprezentant al SC Asesoft International SA”… citeste tot pe HotNews

Share