home EVENIMENT Bogdan Stanoevici este în stare gravă, în comă, la Spitalul Pantelimon

Bogdan Stanoevici este în stare gravă, în comă, la Spitalul Pantelimon

Share

Bogdan Stanoevici plăteşte tribut propriei sale credinţe negaţioniste şi este o victimă. Un actor foarte talentat, care a căzut în mrejele sistemului corupt.

Bogdan Stanoevici este internat în comă,la Spitalul “Sf. Pantelimon” din Capitală, după ce s-a infectat cu COVID-19.

Actorul, care a fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României, este internat la Spitalul “Sf. Pantelimon” din Capitală, după ce s-a infectat cu coronavirus.

La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici declara că nu poartă masca de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus, pentru că este sănătos.

“Pentru a evita speculațiile ulterioare și atacurile inutile, va spun eu acum – faptul că nu port masca este în primul rând pentru că sunt sănătos. Și aici îl citez pe ministrul Sănătății, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoși nu o poartă.

Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii și mi-a ieșit un herpes.

Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aș pune masca s-ar produce o infecție și chiar nu am timp de infecții în acest moment”, a susținut atunci Stanoevici, conform Aktual24.

Tot atunci, Bogdan Stanoevici a spus că este convis de faptul că virusul a fost creat într-un laborator.

“Acest virus a fost creat în laborator. Nu mai există niciun fel de dubiu asupra acestei situații. Există brevetul înregistrat și la Paris și la New York. Acest virus, fiind creat în laborator, deci nefiind creat în natură, este extrem de periculos, pentru că suportă foarte multe mutații.

Ne aflăm deja la cea de-a noua mutație a acestui virus. În momentul în care un virus are mai multe tulpini, cum e cazul acestui COVID-19, e evident că nu există un vaccin care să poată să acopere toate aceste mutații”, a afirmat Bogdan Stanoevici.

Bogdan Stanoevici are 55 de ani și a fost director al Circului Globus (2007-2010), ministru pentru românii de pretutindeni în Guvernul Victor Ponta, a candidat la alegerile prezidențiale din 2019, iar la alegerile parlamentare din acest an a candidat din partea PER, în județul Mureș.

Share