Băsescu audiat la PG. Miroase a politică PSD (revista presei)

Share

Traian Băsescu a fost audiat la Parchetul General în dosarul cu Gabriela Vrâceanu Firea. conform Realitatea.net. El a cerut să se facă confruntarea cu şefa PSD Ilfov.

Toată această poveste cu chemările la PG mi se pare o serie de fonfleuri, din care nu va ieşi nimic. Dacă Băsescu va avea probleme, acestea pot veni de la DNA, iar dacă va avea probleme de la PG, acestea vor avea culoare politică.

Alina Mungiu dă pe România Curată o grenadă antipersonal, intitulată “Primim câți refugiați trebuie. Nu vă e rușine?”, în care îi critică pe cei ce se opun primirii de refugiaţi, de exact atâţia refugiaţi câţi doreşte Comisia Europeană.

Subiectul este unul complex şi sensibil, despre care vom dezbate pe larg la acest link la ora 10.00, până pe la ora prânzului, când se linişteşte omul.

Traian Băsescu garantează că au pătruns jihadişti în statele UE, explică Aktual24. Nu tot ce spune Traian Băsescu acum, după ce nu mai e preşedinte, e ok (nici înainte nu era tot ok, dar în mai puţine situaţii), dar credem că din acest punct de vedere are dreptate.

BN24 citează EUObserver afirmând că România şi Bulgaria condiţionează acceptarea cotelor de imigranţi de primirea în Spaţiul Schengen.

Flux24 anunţă că, la ordinul Angelei Merkel, ministrul german al Justiţiei începe să cenzureze mesajele anti-refugiaţi de pe Facebook. Angelica, Angelica, ai dat-o-n bară rău de tot la faza asta.

Reporter Virtual a citit pe contul de Facebook al lui Robert Turcescu o poveste stranie.  Robert istoriseşte că s-a trezit cu promo că se duce la B1 vineri seară, a emisiunea cu Traian Băsescu a lui Sabin Orcan.

A dat câteva telefoane, a avut “câteva conversaţii năucitoare”, apoi l-am văzut pe Cristoiu la B1. Acum pot să înceapă variantele despre ce s-a întâmplat, eu nu pricep nimic.

Bursa anunţă că ANAF vrea să angajeze 1.000 de funcţionari publici, pentru luarea la control a marilor contribuabili.

Mai bine ar fi informatiza sistemul şi ar folosi mâna lucru angajată acum, că se chinuie inspectorii de la literă în toată ţara ca nişte sclavi, cu vrafuri de documente clădite prin colţurile birourilor.

GSP publică o analiză, “Sportul cu epoleţi” despre felul cum s-ar întâlni sporturile şi serviciile secrete la vârf. Jurnaliştii dau trei nume de oficiali din sport – Burleanu (fotbal), Dedu (handbal) şi Petrache (COSR) – care se afişează cu politicieni de vârf şi oameni din serviciile secrete.

Ok, de acord, dar să nu uităm că venirea băiatului lui Gigi Burleanu (fotbalistul straşnic din vremurile de aur ale Unirii Focşani, echipă prăduită efectiv de Mitică Sechelariu) a coincis cu decăderea marilor mafioţi din fotbalul nostru.

O macara a căzut peste Moscheea Sfântă de la Mecca. Puterea dă 270 de victime ale tragicului accident.

Share