home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI ARANJAMENT Paula şi Ovi vor merge iar la Eurovision

ARANJAMENT Paula şi Ovi vor merge iar la Eurovision

Share

În această seară, s-a petrecut un lucru cu totul neaşteptat, despre care nu ne-am fi imaginat că este posibil: Paula Seling şi Ovi vor merge din nou la Eurovision, de data aceasta la Copenhaga.

Ce surpriză! Nu se vorbea decât de vreo două săptămâni pe Facebook despre faptul că la Braşov Televiziunea Română, aflată în faliment, adusă de fapt la faliment de sugătorii de bani ai tuturor partidelor, a cheltuit brambura bani grămadă, ca să facă un show prost, la finalul căruia să aflăm că zvonurile sunt adevărate: totul ar fi fost un aranjament.

Totul a fost probabil un aranjament. Concurenţii competitivi au fost poate eliminaţi deliberat din preselecţie, ca să rămână alţii, mai slabi şi să fie sigur că merg privighetoarea Maramureşului şi compozitorul din diaspora la Copenhaga.

Detaliile sunt sordide, poate le vom da zilele viitoare.

Ceea ce este mai scandalos e că PSD, la putere în România, face în muzica aceasta comercială exact cum procedează în politică. Semnalul e dat de prezenţa unui pesedist, Mădălin Voicu, în juriu, chiar ca preşedinte al juriului finalei. Lucru pe care l-am aflat… după finală. Fără precedent!

La finalul televotingului, preferata publicului era alta: Vaida. Diferenţă foarte mare, de peste 5.000 de voturi faţă de urmăritori, inutil să vă mai plictisim spunându-vă anume care.

Apoi, Medelin fu chemat pe scenă şi, fără mai multe complicaţii, fără jurizare la vedere, nimic, fiul marelui violonist a anunţat sec, pe faţă, câştigătorul, după principiul:

De ce, bă? Uite-aşa, pentru că e ţara noastră, noi suntem la putere, inclusiv în TVR, şi facem ce vrem!

Mai mult, prezentatoarea (penibilă, de altfel, pe tot parcursul şăului, că show nu putem să-i spunem) a anunţat că votul juriului va fi prezentat mâine, într-o emisiune doppo festival, la ora 18.00 trecute fix.

Mai bine nu mai făceau nici un şău, nimic, iar la ştiri Mihai Constantin anunţa, la a cincea info, pe ce dom Goe a decis partidul Mamiţei (fost) unic să trimită la Danimarcă.

Share