Antena 3 şi RTV susţin că populaţia este infectată intenţionat de Clotilde

Share

Aberaţiile de pe televiziunile de propagandă ale PSD, Antena 3 şi România TV, se ţin lanţ. Asemenea prostii…

Antena 3 și România TV au difuzat, de la ora 21.00, un atac sincronizat la adresa lui Nicușor Dan și a lui Clotilde Armand, lansând acuzații halucinante.

Atacul are loc în contextul în care partidul lui Dan Voiculescu, PPU-SL, pregătește un referendum pentru demiterea lui Nicușor Dan.

„Sinteza zilei”, moderată de Mihai Gâdea, a prezentat informații apocaliptice despre situația din Capitală, susțînând că sunt munți de gunoaie și că Bucureștiul colcăie de șobolani.

„Bucureștiul a ajuns un loc de care îți este rușine sau teamă. E plin de țânțari, de căpușe, de șobolani. S-au închis WC-urile din București, eu așa ceva nu am auzit în viața mea”, a declarat Gâdea, prezentând imagini cu Nicușor Dan.

El a susținut apoi că „locuitorii din Sectorul 1 nu o mai vor pe Clotilde Armand, mai mult de 60% s-au săturat”. Gâdea nu a prezentat sursa acestei informații.

La România TV, în același timp, într-o emisiune moderată de Victor Ciutacu, erau difuzate atacuri similare. RTV a susținut că populația e infectată intenționat.

Acest linșaj mediatic are loc în contextul în care partidul lui Dan Voiculescu, PPU-SL, a anunțat că strânge semnături pentru demiterea lui Nicușor Dan. Este de notoritate că Dan Voiculescu are o relație foarte apropiată cu Gabriela Firea.

„PPU-SL demarează procedura pentru inițierea unui referendum, deoarece primarul general sau orice alt primar al unei unități administrativ teritoriale poate fi suspendat prin referendum.

Membrii executivi ai PPU-SL au aprobat astăzi demararea unei astfel de proceduri pentru suspendarea domnului Nicușor Dan și presupune strângerea unui număr de semnături într-un procent de 25% din electoratul care este pe liste. După adunarea acestui număr, se face o sesizare la prefect care printr-o cerere motivată se adresează Guvernului care are obligația să organizeze acest referendum.

Vorbim de niște sute de mii de semnături și vorbim de sănătatea românilor. E o mare diferență între a fi reprezentantul interlopilor și a fi primarul bucureștenilor. Se vede cu ochiul liber acest lucru pentru că Bucureștiul este sub asediul căpuşelor și al șobolanilor, iar lipsa de reacție a primarului general reprezintă un atentat la un drept fundamental al românilor, dreptul la sănătate.

Vrem să strângem cât mai repede, depinde de bucureșteni, dacă ei s-au săturat de lipsa de reacție a primarului, deoarece au trecut 8 luni de când Capitala are o nouă administrație și e evident că nu s-a făcut absolut nimic.

Din păcate, primarul general are o agendă paralelă nu doar cu promisiunile de campanie, ci și cu nevoile bucureștenilor. Va exista și o pagină de internet și vom merge și pe străzi pentru declanșarea unui astfel de referendum“, a declarat deputatul PPU-SL Steluța Cătăniciu, la Antena 3. Cătăniciu a fost aleasă în Parlament pe listele PSD.

Și primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, este vizată de un referendum similar. Activista PSD Codruța Cerva și fostul viceprimar Tudor Tim Ionescu au anunțat că strâng și ei semnături pentru demiterea lui Armand.

Share