Andreea Crețulescu scoasă din grilă

Share

Emisiunea Andreei Crețulescu a ieșit din grila Realității TV. Surse din televiziunea de știri susțin că moderatoarea a fost printre ultimii din redacție care au aflat acest lucru.

Ziare.com

Se pare că ea s-a întors ieri din concediu și s-a apucat să-și caute invitați.

Nimeni nu-i spusese că emisiunea a dispărut și că ea s-a transformat brusc din realizator în ”analist-povestitor” al televiziunii. Dacă nu cumva clevetitorii exagerează, mutarea pe șest e un lucru execrabil.

Am mai văzut așa ceva în urmă cu câțiva ani. Letiția Zaharia prezenta un jurnal de seară. S-a întors din concediu și a aflat că a fost schimbată doar cu puțin timp înainte să intre în studio. Cei mai mulți din redacție știau de mutare.

Șefii nu catadicsiseră să-i spună și ei! Ca pe malurile Dâmboviței… tot pe Blogul lui Adelin Petrisor

Pagina de media:
“Cum explică Sorin Enache de ce a fost mutată Andreea Crețulescu: Andreea Crețulescu, a cărei emisiune era în fiecare zi, în timpul săptămânii, va avea o emisiune săptămânal, vinerea, de la ora 21.00. Decizia, spune Sorin Enache, este una de strategie”

Nota:
Evident ca, din punctul nostru de vedere, ceea ce i-a facut “managementul” Andreei este de o jegosenie incalificabila. Nu se face. Cand ai un realizator si ii suspenzi emisiunea nu-ti bati joc de el in felul acesta.

Tot la fel de adevarat ni se pare a spune ca Andreea exact asta merita: sa fie licentiata in subito, fara prea multe explicatii, de pe azi pe maine, cand vine relaxata din concediu, apoi sa fie introdusa imediat in studio la colega ei mai putin experimentata Adriana Nedelea, pe post de invitat calificat sa se priceapa la comanda la ceea ce se discuta acolo.

E o portie de umilinta.

La cati invitati a avut in studio pe care i-a belit fara scrupule, lipindu-i de pereti, urland la ei isteric, facandu-i albie de porci, acoperindu-i cu aluzii zeflemitoare, pavandu-i cu microfoane taiate si bombardandu-i cu acuzatii profund subiective si de obicei nefondate, a primit fix ce merita.

Nu cine trebuie da aceste lectii cui trebuie, ci, stohastic, cine se nimereste, dupa principiul actiunii si reactiunii, conform caruia tot raul pe care il faci te va izbi drept in fata exact cand ti-e lumea mai draga.

Share