ANAF a pus sechestru pe o casă a lui Nistorescu

Share

ANAF a pus sechestru pe o casă din București a jurnalistului Cornel Nistorescu, pentru datorii la bugetul de stat de aproximativ 100.000 EUR.

foto: BadPolitics – Cristoiu il acuza pe Nistorescu ca a colaborat cu Securitatea
fotoinfo: “Scandalul ziaristilor care au colaborat cu Securitatea lui Ceausescu se afla intr-o noua faza. De data asta, infuriat de o calomnie publicata de Cotidianul.ro, condus de Cornel Nistorescu, jurnalistul Ion Cristoiu reactioneaza, atacandu-l pe fostul sau patron de la trustul “Expres” acolo unde-l doare mai tare: la bani si la imagine”

Conform Mediafax, “ANAF a declanşat inspecţii fiscale la persoanele fizice care au avut în 2006-2010 venituri impozabile din activităţi independente, drepturi de proprietate intelectuală şi contracte de colaborare peste plafonul de scutire de la plata TVA prevăzut de legislaţia aplicabilă în perioada respectivă”.

citeste si Fiscul a pus sechestru pe o casă a lui Nistorescu pentru 100.000 de euro (Reporter Virtual)

Agenția de presă mai notează că “în urma analizei de risc, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a constatat că există persoane fizice care au obţinut venituri din drepturi de proprietate intelectuală, din contracte de colaborare şi din activităţi independente, care, deşi au depăşit plafonul de scutire de la plata TVA, nu s-au înregistrat în scopuri de TVA şi pe cale de consecinţă nu au plătit taxa cuvenită la bugetul de stat. Printre persoanele verificate se numără jurnalişti, analişti financiari, analişti politici, artişti şi moderatori de emisiuni TV.”

Contactat de revista Kamikaze, Cornel Nistorescu a refuzat orice comentariu.

Share