Ameţitor. Mihai Tudose scrie o carte împreună cu Marcel Ciolacu şi Sorin Grindeanu

Share

Să ne ţinem bine în ringispiel! Mihai Tudose are gânduri mari. Vrea să demonstreze ce ştie şi ce poate. Poate că vom afla lucruri din burta monstrului.

Fostul premier Mihai Tudose anunță că va scrie o carte împreună cu Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, în care vor relata ce s-a întâmplat în PSD, în perioada în care partidul a fost sub stăpânirea lui Liviu Dragnea.
poate că vor citit şi procurorii DIICOT şi DNA cartea asta. Mihai Tudose a relatat într-un interviu pentru Kanal D cum i s-a propus să fie premier.
„Nu mi-am dorit funcția. A fost o discuție de jumătate de oră, cel mai mult a contat acordul familiei. Am avut o discuție cu familia și le-am spus că viața tuturor se va schimbă și le-am spus că viața noastră liniștită va fi istorie.
Am zis crezând în promisiunile lui Liviu Dragnea. O să scriem toți trei o carte (Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose), în care vom povesti amănunte”, a spus Mihai Tudose.
Fostul premier a subliniat faptul că a fost înlăturat în momentul în care nu a mai făcut ceea ce dicta Liviu Dragnea.
„Am vrut doar să fiu premierul României. Legile Justiției nu erau cerute de popor, ci de el. Legile se fac în Parlament, cu dezbatere publică, nu se fac peste noapte. Nu am avut nici un fel de implicare în acest domeniu”, a mai spus Tudose.
Tudose a susținut apoi că a fost trădat de Liviu Dragnea.
„El singur m-a trădat, s-a trădat pe el. Eu nu am insistat la nici un coleg. Vă spun sincer că am spus de la început: mă votați, că asta e viața, mă duc acasă. Asta a fost și răzbunarea mea, că era previzibil ce se va întâmpla cu PSD.
Partidul, dacă o să mai aibă 20%, o să fie bine și așa a fost. Asta a fost răzbunarea mea pentru el: fă ce vrei tu și să vezi unde te duci. A fost previzibilă”, a mai spus Mihai Tudose. Acesta s-a rafuit apoi și cu Victor Ponta.
„E mincinos, nu are cuvânt, nu contează nimeni pentru el. Există doar el și interesele lui. Nu poți să te duci împreună cu el, să discuți și să mai fie și altcineva, să încercăm să facem ceva împreună și după ce pleacă unul să spui: da, mă, e ușor de dat din gură.
De-asta am plecat. Nu pot să fac așa ceva. După ce a pățit-o în 2015, el m-a căutat. După alegerile europarlamentare, când s-a văzut șef de partid, a revenit Victor Ponta cel dinainte.
Dragnea era previzibil, el nu. Și încă o chestiune: eu am luat la Brăila 36%, el a luat 10% la Gorj, la el acasă. Cât de ipocrit și mincinos să fii?”, a mai afirmat Tudose.
Share