Alex Olaru a plecat de la Radio Europa Liberă, după trei luni

Share

Plecare de la Radio Europa Liberă. Publicația rămâne fără Alex Olaru, cel care a fost redactor-șef, în ultimele trei luni.

Contactat de Paginademedia.ro, Olaru a confirmat plecarea. De asemenea, informația a fost confirmată și de Elena Vijulie Tănase (directorul Radio Europa Liberă, soţia politologului Stelian Tănase).

Ambii au declarat că ruptura s-a produs în termeni amiabili.

„Plec într-un moment de stabilitate pentru publicație, iar după trei luni consider lucrurile s-au așezat și traficul a crescut. Acum, avem provocări diferite și plec din motive personale.

“N-am ce motive să imput corporației sau Elenei Vijulie, personal”, a menționat, pe scurt, Alex Olaru. Elena Vijulie Tănase a precizat: „Confirm plecarea lui Alex Olaru. Înțeleg că are nevoie de timp, să se reorienteze. Ne-am despărțit în termeni civilizați”

Alex Olaru a vorbit pe scurt despre plecare și a detaliat și o parte din lucrurile pe care le-a făcut la Radio Europa Liberă, în cele trei luni cât a fost redactor-șef. Acesta a subliniat că despărțirea s-a produs din motive personale, pe care nu le-a detaliat, și că își dorește să rămână în presă.

Share