Adrian Ivanescu a plecat de la Realitatea

Share

Avea obiceiul sa stea la bufet foarte mult. Nu-l mai are.

Avea obiceiul sa fumeze la bufet. Nu va mai fuma la bufet.

Avea obiceiul sa stea in fata laptopului si sa lucreze in continuare si in afara redactiei. Nu va mai sta la bufet in fata laptopului.

Era un work-a-holic. Probabil ca va ramane un astfel de specimen aparte, dar va munci ca disperatul pentru alt angajator, mai putin samavolnic.

Iar aceasta pentru ca s-a saturat si si-a dat demisia:

… e o informatie direct de la sursa, nu de pe bloguri 😉 M-am tot chinuit sa va scriu mai multe cuvinte, dar nu reusesc sa le leg. Asa ca va spun simplu: Multumesc si bafta multa! Adrian

Ieri a demisionat. Da, Adrian Ivanescu, pe care ajunsesem sa-l cunosc pana si eu, simplu invitat prin studiourile Realitatea Media, nu va mai face transmisiunile-eveniment pentru care era recunoscut.

Un astfel de profesionist pleaca de la Trustul Vantos. Asta e, a scapat un om de treaba, un profesionist adevarat de SPR (Sopoca Presei Romane).

Pentru tot ce a facut, a fost trimis o vreme in exil la The Money Channel. Dupa cum se vede, a spus la revedere colegilor sai intr-o zi in care tensiunea prin redactiile Realitatea Media a atins cote de avarie.

Pe Realitatea TV, emisia palpaia, pe la orele 17.00, de am crezut ca mi se strica televizorul. Ciudat, mi se strica numai pe Realitatea TV. Ba nu, mi se mai stricase inainte si pe The Money Channel, in urma cu 30 de minute, cand am vazut un blanc frumusel si lunguiet asternut pe post.

Nu este prima data cand tehnicul, adica zona unde sunt atat de putini bani ca doare burta cel mai tare de foame, da semnale de alarma si protest.

Jurnalul de ora 19:00, de joi, de pe TMC, de saptamana trecuta, a inceput cu intarziere, apoi Closing Bell de ieri a sunat de inchideroantza tot cu intarziere, din aceleasi motive; regia de emisie nu era in regia de emisie. Greva de ieri, de la 16:15, a fost tot pe Closing Bell.

Asa ca Ana Maria Lembrau, noul redactor-sef, singura prezenta din conducere, a luat castane-n cap degeaba, pentru o chestie salariala care nu o privea si cu care avea de-a face cum am eu de-a face cu criza din Grecia.

Asta, in timp ce Dan Apostol inca este in conced prin cele tari calatoare, in timp ce despre Sorin Freciu si Dragos Nedelcu se spune ca ar fi pe cale sa revina din pasari straine, dupa ce si-au tras frizura neo-zeelandeza.

Ca sa revin la Adrian Ivanescu: inca de acum mai bine de un an Andi Laslau scria ca “producătorul executiv al jurnalelor de prime-time (18.00-24.00)”, ar fi ratat “cea mai importantă ştire din jurnalul de 21″, anume “un sondaj CURS care demonstra că PSD ar fi trecut în faţa PD-L în preferinţele alegătorilor”.

Nu vreau sa-l fac disident politic pe Adrian Ivanescu, dar interventia politicului era evidenta. Asa ca mult succes, omule si cariera frumoasa in continuare, oriunde te vei angaja.

NOTA: Asa cum v-am mai relatat de-a lungul timpului, widgetul meu Tags (Simple Tags) spune adevarul. Acum, de exemplu, am vrut sa scriu in tag-uri “Closing Bell”. Ce credeti ca a scris dumnealui in loc, intelept? “A Visit To The Newport Hospital“.

Share